Sarcina şi superstiţie

/ Vizionări: 11238

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

În ceea ce din punct de vedere ştiinţific justificate superstitii legate de sarcina?
Sarcina şi superstiţie

Cu toate acestea avansate de medicină în prezent, sarcina si nasterea sunt încă un mister. Cel puţin pentru mama viitor. Chiar nesuevernaya femeie mai în timpul sarcinii, începe să asculte înţelepciunea populară. Salvarea, cum se spune, Dumnezeu îi pasă. Există un popular superstiţii ciudat de sens?

Primul lucru foarte la îndoială decât o femeie gravidă - comunica sau nu comunica bucuria de a altora. Multe popoare ale lumii au ritualuri diferite de tăinuirea unor informaţii de la spiritele rele. În Rusia, când sarcina a devenit evidentă, femeia schimba hainele in haine de soţul ei. Şi în Africa abdomen farmecul pictate.

Sensul prezentului, desigur. primul trimestru de sarcina Sarcina este cel mai mare risc de avort. Întrebări şi simpatia altora, din nou, poate deteriora femeie.

Băiat sau fată? Pe subiectul de sex viitoare a copilului, există multe semne. Nu va fi un băiat, în cazul în stomacul lui "castravete", nipluri de alb, o femeie preferă hering mâncaţi şi primele trei luni au trecut cu uşurinţă. În cazul în care abdomenul este largă, întuneric sfarcurile, de la consumul de sfecla mai vrut sau ridichi, puţinii primele săptămâni au fost greu, dar o persoană cu pete roşii şi umflate - o fată.

Într-adevăr, toate acestea fiziologie. Formular de stomac depinde de poziţia a uterului, compoziţia corpului, musculare. pierdere temporară a frumusetii, mamelonului culoare sau preferinţele alimentare individuale şi depinde de mulţi factori.

Cu toate acestea, în ciuda oricăror semne şi posibilitatea de ultrasunete, multe femei nu vreau sa stiu sexul copilului inainte de nastere, explicând altfel. soţul Cineva vrea un băiat, şi a aflat despre o fata care poate arunca sau de a obtine un avort. Dar cand vede un nou-născut, apoi intră imediat în dragoste cu orice copil. Cineva vrea doar să păstreze misterul.

În China, după cum ştiţi, să ştiţi copilului sex este interzisa. -Un copil de politică şi dorinţa de a avea est este moştenitorul să provoace oamenii sa faca avorturi. În plus, numărul de oameni deja atât de mare a numărului de femei în oraşe-a atârnat pe PSA: "Fata - este bine" sau "Girl - acelaşi om. Fetele sunt invitate la un televizor, fata a deschis la Jocurile Olimpice de la Beijing, etc

În cazul în superstiţii şi semne anterioare au un sens practic, există o mulţime de reţinere vor, care nu pot fi explicate.

Femeile gravide nu este permis să coase - modul zashesh în lume acest copil. Nu atingeţi faţa de sarcină - copilul va semne din nastere. Semn din nastere este şi în cazul în care scandalurile din jurul sarcinii. Nu poti sta cu picioarele încrucişate - copilul este nascut sau stîngace crăcănat. Nu te poţi uita la fiare teribil si monstri - copilul va fi urât. Nu puteţi pas peste fructe săpătură (cartofi, sfecla, morcovi) - un avort spontan, şi, de asemenea, "o bucata de lemn la plimbare - greu de suportat." Nu aveţi un secret - copilul va fi un hoţ sau un foarte timid. Nu poate panglica de păr şi purta haine cu noduri - copilul zavyazhesh în această lume. Deoarece parul nu poate face nimic - tăiate (fericirea nu va fi) şi pieptenele în zilele de vineri (duhurile rele birui). Tu nu poate pivota cu un leagăn gol şi haine pentru copii să se pregătească în avans - şi leagăn, şi de îmbrăcăminte în timp ce celelalte ar fi atribuit, şi nu un copil nenăscut. Nu puteţi sta pe veranda sau uşă - va fi născut mort. Este imposibil să atragă sau fotografia gravide - opreşte dezvoltarea fetală.

Adevărat, unii medici menţine semne, explica-le de la un punct de vedere ştiinţific.

De exemplu: daca o femeie gravidă a cursei o pisică, atunci copilul va fi o mulţime de duşmani. De fapt, pisicile sunt purtătoare de toxoplasmoza, o boală foarte periculoasă, la momentul luămnnosti. O femeie nu poate observa cum bolnav, dar a trecut prin placenta de parazit toxoplasmozei invadează sistemul nervos al copilului. Dacă aveţi o pisică, asiguraţi-vă că ei efectuează la testele veterinar. Nu curăţaţi cutii de gunoi pisica sau o fac în mănuşi.

Gravide nu pot ridica mainile deasupra capului (agăţat hainele sau pieliţă perdele) - născut copilul mort. Pentru o medici mult timp acceptate de acest semn, crezând că un spectacol de mâini poate provoca legătura fetale cordonul ombilical. Dar ne-am dovedit deja că mărimea cordonul ombilical este limitată şi fiecare femeie este diferita, un spectacol de mâini nu afectează dimensiunea sau poziţia. În timp ce doctorii încă nu recomanda ridicarea mîinile în ultimele etape din timpul sarcinii - o situaţie în organism pot declanşa retragerea de lichid amniotic şi travaliului prematur.

In timpul sarcinii nu ar trebui să ia o baie fierbinte sau mergeţi la baie - copilul este nascut prematur. Într-adevăr, apa fierbinte poate declanşa forţei de muncă mai devreme, dar o baie calda nu doare.

Despre semne diferite fructe de padure rosii. Unii cred că dacă o fac, atunci copilul va fi roz, dar alţii insistă că, din cauza numărului mare de fructe de padure rosii mâncat de către un copil se naşte scrofulos. Ambele sens. bace Roşie, mai ales căpşuni şi căpşuni, de multe ori cauza diateza la copii, care este, obrajii roşii. Şi utilizarea excesivă de fructe de padure rosii poate forma o predispoziţie pentru copii la diferite tipuri de reacţii alergice.

Nu poti nega manca gravide - va forţei de muncă obstrucţionate. O femeie gravidă alege subconstient dreptul de a dezvolta alimente pentru copii. Dacă organismul necesită - ar trebui să fie dat. Si medicii nu pun interdicţii prea stricte, care să permită, uneori, un pic să bea vin sau să mănânce o bucată mică de ciocolată. Principalul lucru - să cunoască măsura în cauză.

Nu dormi pe spate - copilul este sufocare. Medicii susţine pe deplin acest semn, dar pentru un alt motiv. In aceasta pozitie, uterul (în special atunci când un făt mare) comprese venei cave inferioare. întoarcerea reduse de sânge venoase la inima, scade tensiunea arterială, şi o scădere accentuată - lesin. Determinaţi de compresie este simplă - anxietatea, lipsa de aer, ameţeli, respiraţie rapidă şi puls. Tratamentul de simplu - pentru a opri peste de partea lui. Şi dacă dormi pe spate, nu vă puteţi simţi. compresie prelungita a venei cave scăderea fluxului sanguin uterin şi renală, fatul mai rău alimentate cu nutrienti si sange. desprinderea Da, şi posibilele consecinţe rău - placentare, acută şi cronică hipoxie fetală, tromboflebita, varice.

În plus faţă de superstiţii despre sarcină, există semne despre nasterea propriu şi primii ani ai copilului.

Când luna nou-născuţi - va trăi fericiti. Dacă imediat după naştere, şi a strigat foarte tare - proprietarul va fi. Şi, bineînţeles, să fie fericit, dacă el a fost născut în cămaşă. În Rusia, o cămaşă "şi au fost păstrate într-o amuleta speciale. Şi pentru bogăţia al nou-născutului este pus pe haină de blană în interiorul-out.

Nu este un obicei interesant pentru tatăl nou-născutului. Lui terci de ovăz sunt trataţi sărate cu piper, spunând: "Soţia mea a fost prea sarat si amar de suportat."

Din ochi rău pentru prima data cand copilul scăldat în apă, lapte zabelennoy. De asemenea, luate la ochi rău nu arată copilului de până la şase săptămâni un străin.

Tu nu poate taia un copil până la un an - va creste săraci. Nu uscată de îmbrăcăminte pentru copii pe timp de noapte de pe strada - este spiritele rele locui. Nu este o mulţime de copii saruta - cresc silenţios. În timp ce un copil învaţă să vorbească, nu se poate alimenta de peşte - va fi ca un peşte.

Pentru a păstra spiritele rele să se apropie un copil, cei cinci se imbraca in haine de sex opus. Acest semn este respectată chiar şi în familii regale, în cazul în care moştenitorii la tron în rochii fata ryadili de până la cinci ani.

Înainte de botez tuturor copiilor - Bohdany (date de Dumnezeu). Labotez din sticlă primul său ar trebui să vomit - copilul va fi mare şi articole. Dar dacă la botez de cineva concediu alimente pe farfurie - copilul va fi ciupit de vărsat.

Nu puteţi atârna o mulţime de jucării pe pat de copil copil - nu adormi, îngerul păzitor nu pot vedea şi nu a ajutat. De dragul unui înger păzitor este, de asemenea, de dorit să se dea copilului numele de rudele care trăiesc într-o casă. La fiecare nume îngerul tău, şi dacă în aceeaşi casă doi oameni cu acelaşi nume - el nu ţine cont de ambele.

Cand un copil ia primul pas, trebuie să deţină un cuţit dintre picioarele lui, pus pe versiune viitoare. Dacă un student nu a început să meargă - pentru a pune o mătură între picioare, şi apoi analiza pe bare.

Semnele şi superstiţie, o mare de multe. Cum să cred, şi ce să nu acorde o atenţie - defineşte toată lumea pentru el. Dar dacă o femeie a ales unele semne şi urmaţi-le cu fidelitate, nu o deranjez. In timpul sarcinii o femeie este extrem de vulnerabile. Iar faptul că ea a fost principala simte bine şi copilul a fost sănătos.

Julia Burmistrova
chaskor.ru