Secret de Longevitatea — in capul nostru

/ Vizionări: 4320

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

oameni Dacă vrei să trăieşti mai mult, noroc tu mai bine până acum. Un sondaj realizat printre descendenţii din cele mai vechi vechi, care de obicei moştenit de la părinţii lor de sănătate bună şi unele trăsături de personalitate, în general, acestea sunt sociabil mai multe persoane care sunt de acord cu ei este uşor, dar ei cu adevărat nervozitate la ori mai puţin decât locuitor medie a Pamantului, spune National Geographic.

Şef de grup de cercetare la Boston University Medical Center, Thomas Perls sugerează că este prietenia şi sociabilitate în societate este cheia pentru viata lunga. De asemenea, este probabil ca persoanele cu anxietate mai puţin şi să facă faţă mai bine cu situaţii stressoobrazuyuschimi.

În timpul studiului, cercetatorii au sugerat că 246 descendenţii din cele mai vechi vechi pentru a face testul, în timpul care a testat trăsături de personalitate, cum ar fi deschiderea, flexibil, încrederea în sine, nivelul de anxietate şi extrovercy. Media de vârstă a respondenţilor a fost de 75 de ani.

Studiul a constatat că toţi participanţii la experiment sunt caracterizate de un nivel scăzut de anxietate şi gradul ridicat de extraversion. Femeile s-au dovedit mai mult acomodarea decât bărbaţii, în timp ce ambele sexe au avut rezultate similare la nivel de deschidere şi încredere.

Un alt cercetător, Dan Buttner, a declarat existenţa aşa-numitele "zone albastre" - zone de pe Pamant, care este observat în concentraţie de pe ficat. El susţine că cea mai mare concentrare de pe ficat se observă în, insorita locaţii cald.

În ciuda faptului că cele mai multe trăsături de personalitate este deja implicat în genele noastre, Dan Buttner spune că putem schimba stilul de viaţă în aşa fel încât vom trăi mai mult. De exemplu, caracteristicile comportamentale ale extroverts (extins reţelele sociale, comunicare) pot învăţa şi de a dezvolta. Consiliul ştiinţific, de asemenea, trece treptat la alimente vegetariene, şi un scop clar în viaţa şi urmaţi-l. Potrivit acestuia, cunoştinţe, pentru care locuiţi, adaugă un minim de 7 ani a ciclului de viaţă.

Cercetătorii subliniază de asemenea importanţa managementul stresului de zi cu zi cu meditaţie, încet mersul pe jos şi exerciţii de respiraţie.

http://poselenia.ru/node/375