Secretele frumuseţei de la tomate

/ Vizionări: 3446

Secretele frumuseţei de la tomate

 

Secretele frumuseţei de la tomate Cele mai ecologice remedii de îngrijire a frumuseţii sunt cele care au fost create de natură. Mulţi nici nu-şi dau seama că, în grădinile şi livezile noastre pot fi găsite nu numai fructe şi legume, ci şi cosmetice naturale - mai ieftine şi din cele mai utile. Măştile nutritive şi tonifiere sunt necesare pentru pielea feţei. Aceste proprietăţi posedă caise, pere, agriş, struguri, mere, harbuz, roşii, castraveţi, căpşuni, morcov. Pentru tenul normal, este suficientă doar o mască într-o săptămână.

De exemplu, masca din această legumă este indispensabilă pentru pielea cu porii mari. Două roşii medii tăiate în felii, aplicaţi pe faţă şi acoperiţi cu tifon. Peste 20 de minute spălaţi faţa la temperaturi contraste.

Pulpa de tomate nu numai hrăneşte, ci şi albeşte, curăţă porii pielii grase. Masca poate fi preparată după reţeta următoare: luaţi câteva tomate, îndepărtaţi coaja şi mistuiţi-le în formă de terci. Această masă se aplică uniform pe faţă şi se spală după un timp. Procedura ar trebui să se facă în fiecare zi pentru a atinge un efect durabil.

Împotriva ridurilor din jurul ochilor este o astfel de metodă ecologică: una-două linguri de suc de roşii se amestecă cu gălbenuş de ou, se adaugă câteva linguri de alimente pentru copii, dizolvate în apă, şi se aplică pe pielea din jurul ochilor.

Să scăpaţi de pete de vârstă şi pistrui vă va ajută amestecul de suc de roşii şi o linguriţă de glicerină. Masca se aplică pe faţă timp de 15 minute. Tratamentul este lung, dar eficace. Numai dacă aveţi tenul uscat, înainte de suprapunerea măştii de albire din tomate cu glicerină aplicaţi cremă.

Dacă crapă pielea pe mâini, atunci cel mai bun mod pentru a relua acidităţi naturale cu ajutorul plantelor vor fi roşiile verzi. Pentru a face acest lucru, trebuie să le frământaţi şi să frecaţi mâinile parcă cu săpun, peste câteva zile fisurile vor dispărea.

Un păhar de suc de roşii, băut pe stomacul gol, cu mici înghiţituri, este bun pentru digestie şi oferă organismului vitamine, care au, desigur, un impact pozitiv asupra pielii. Există cazuri de vindecare a eczemei pe mâini cu utilizarea zilnică a sucului de roşii.

 

Secretele frumuseţei de la tomate

 

 

Sursa: ecofriendly.ru