Şeful companiei ”Apple”, Steve Jobs, a demisionat din cauza cancerului

/ Vizionări: 3422

Şeful companiei ”Apple”, Steve Jobs, a demisionat din cauza cancerului

 

Şeful companiei ”Apple”, Steve Jobs, a demisionat din cauza canceruluiUnul dintre fondatorii companiei ”Apple”, Steve Jobs, şi-a anunţat demisia din funcţia de director general, pe care l-a ocupat timp de 18 ani, informează AP. Pe Steve Jobs la acest post îl va înlocui Tim Cook, care era responsabil pentru vînzări şi activitatea operaţională a companiei. Jobs îşi va păstra postul de preşedinte al Consiliului de directori al corporaţiei.

Această declaraţie al lui Jobs, care în ultimii ani se luptă cu cancerul, a trezit bănuieli că starea de sănătate a lui se deteriorează, relatează mass-media americane.

Reamintim că Steve Jobs, în vîrstă de 55 ani, în 2004, a suferit o operaţie în cursul tratamentul cancerului de pancreas. Atribuţiile sale erau exercitate de către şeful operaţional al companiei ”Apple”, Tim Cook. În ianuarie 2009, Jobs intrat din nou într-un concediu medical de şase luni. Atunci medicii l-au diagnosticat cu cancer de ficat. După o operaţie de transplantare a ficatului şi o perioadă de reabilitare, Jobs a revenit la muncă.

 

Autor: Olga Panfilova, ”Novîi Reghion”

Washington, 25 august

 

Sursa: noi.md

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137