Seminar pe tema: «Experienţa conţinutul natural de albine în grădină»

/ Vizionări: 8702

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

24 - douăzeci şi şase august şi septembrie 14-16, în avans pentru a invita-minded oameni ca intr-o zi trei seminar pe tema: "Experienţa conţinutul natural de albine în grădină."


Scopul seminarului - să transmită trei zile ca minim necesar de cunoştinţe teoretice şi abilităţi practice, care vă va permite să înceapă să se angajeze în albine într-o suburbie zona dumneavoastră. Seminarul se adresează tuturor teme majore legate de albine viata, istoria si tehnici moderne de apicultura. Cu toate acestea, accentul este pus pe abordarea naturale, în care albinele nu sunt hrănite cu zahăr, nu înmulţite artificial, nu sunt tratate cu substanţe chimice, nu o pioneză-ferma - pe scurt, da albinelor, libertatea de a trăi ca ei trăiesc în sălbăticie. Această metodă necesită intervenţie în viaţa de albine doar de două ori pe an - pentru primăvara şi toamna de audit scutirea de surplusul de miere. El a încercat în practică de către mai multe generaţii de apicultori - oameni de ştiinţă naturale şi este ideal pentru cei care sunt angajaţi în activitatea de fond, dar visele de a fi alături de tramvai sau natal acestea, utile şi harnic creaturi minunate ... În ceea ce implică atelier intensiv de imersiune în subiect, în programul său include elemente de vacanţă - o plimbare în pădure, seara muzicale, sauna ... Clasele sunt deţinute pe site-ul cu stupina existente de 20 de colonii de albine. Mai multe detalii sunt prezentate mai jos.

Detalii: Sa întâmplat ca în lumea de azi este dominată de metoda industrială de apicultură în care oamenii se interferează în mod constant în familie de albine, hrana albinelor cu zahăr, tratează diverse medicamente şi practicarea o mulţime de alte metode de "pchelovozhdeniya ştiinţifice. Incepand de albine acum patru ani, aproape imediat am abandonat această abordare, descoperind principiile de apicultura naturale,
detaliate mai târziu, în articolul "Păstrarea albine sau de unitate" (publicat pe site-ul www.eco-kovcheg.ru).

Mai târziu, pe experienţa sa convins de beneficiile abordării naturale, am examinat o cantitate mare de literatură şi a descoperit că avem un număr mare de ca-minded, lung şi desfăşurarea cu succes a albinelor la un cadru de mare, la fel ca a noastră, urticarie, şi utilizând aceleaşi principii. Astfel, de exemplu, mai mult de 100 de ani în urmă a fost foarte frecventă şi popular stup Layensa 25 kotoryyt cadru de înaltă permite stăpânul său să viziteze stupina doar de două ori pe an - primăvara şi toamna de audit pentru a colecta miere. Astfel, pentru a sprijini condamnarea sa experienţă de colaboratorii noştri, şi senzaţie de un interes în creştere în metode naturale în conţinutul de albine, am decis să organizeze acest seminar. Calculată este pentru cei care au visat de mult mai multe familii de albine în domeniul său, atât de mult încât albinele nu sunt puternic deturnate de la activităţile de bază şi cât de puţin deranjat de oameni şi vecinii lor. Pentru cei care doresc să ia familia de albine şi inteligent ca un organism perfect, şi pentru a vedea sarcina lor doar pentru a da o stare cât mai aproape de natural şi să se bazeze numai pe un excedent rezonabil. Şi aceasta necesită deja o anumită filozofie de viaţă. Din fericire, astfel de oameni devin din ce în ce mai mult.

Obiectivele seminarului:

Scopul principal - timp de trei zile pentru a da un set minim de cunostinte si deprinderi practice, care este absolut necesar pentru a porni afacerea cu albine.

Al doilea obiectiv - să implice ca la oameni un minunat util ocuparea forţei de muncă - şi de albine multe afaceri, iar al treilea - fluxul natural al ideilor, care este apropiată de cea a naturale, apicultura.

Cursuri (teorie şi practică):
- Caracteristici fizice albine specialităţile lor de origine - gol pe dinăuntru;
- Ciclul de viaţă al familiei de albine în timpulan;
- Urticarie - cadru de istorie de la apariţia şi logica de dezvoltare;
- Două abordări globale pentru a lucra cu albine - naturale şi industriale, diferenţele lor şi perspective;
- Scurt caracteristicile comparative ale diferitelor tipuri de stupi, şi modul în care conţinutul acestor albine;
- Familiarizarea cu conţinutul natural de albine într-un stup - o punte;
- Ce piepteni, uscăciune, rame? Practica de asamblare şi navaschivaniyu de cadre;
- În ceea ce priveşte comportamentul albinelor în robinet determina starea de familie? Observaţii şi interviuri;
- Cum sa faci albine? De unde să încep? Cum pot retrage şi pus într-un roi stup?

Seminarul este organizat în stupină (20 colonii de albine, imagini de pe acelaşi site), situat într-una din moşiile lor Ecovillage "Arca".
Organizatorii - LOA familie, Teodor şi Lena.
Start Workshop - 24 (vineri) la ora 11.30, se încheie - 8.26 la ora 17.00.
Taxa de participare: costul de atelier de lucru (trei zile) - 2500 ruble.
Aceasta include (în plus faţă de program), alimente (vegetariene) şi livrarea la gară la soluţionarea şi vice-versa.
Overnight - singur într-un cort sau într-o localitate într-una din proprietati (un surplus de 300 de ruble pe zi).

Toţi participanţii se întâlnească cu trenul - Express, venind la Maloiaroslaveţ la 8.55 (la intrarea în staţia de la poarta sta un om cu un poster). Train - Express (Moscova - Kaluga) pleacă din gara Kiev 7.20, pentru a primi mai bine bilete in avans la box-office distanţe lungi (de la iesirea din statia de metrou sensul giratoriu stânga 30 metri, pentru a avea documentele lor). Aveţi posibilitatea să obţineţi şi evoluţia acesteia (circuit este pe site-ul http://www.eco-kovcheg.ru ), caz în care discount este de 300 de ruble din partid.

Cererile de participare va rugam sa trimiteti nash_seminar@eco-kovcheg.ru adresa cu tema "albine" sau sunati 8 906 0345012, Fiodor.