Seminţe de floarea-soarelui

/ Vizionări: 10980

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Seminţe de floarea-soarelui Ei spun că, ţinând asta în fiecare zi pentru alimente, oamenii se vindeca de la incurabile multe boli, inclusiv cancerul.

seminţe de floarea-soarelui "Iei 5 linguri de floarea soarelui brut (soiul nu este" cel mai cel mai "şi că a fost media pe toate caile, nu prea mari, nu prea plat sau grăsimi), sypesh într-un borcan şi se toarnă apa bruta pentru a le acoperi şi banca închis şi pus sub patul. O zi mai târziu de apă turnat, iar banca este închisă din nou. După o zi însămânţate proklyunuvshiesya seminţe cu atenţie, în tigaie, cu pământul, doar înfipţi în pământ. Deci, acestea sunt în curs de dezvoltare, timp de cinci zile. După cinci zile le-aţi tăiat de la rădăcină şi ceea ce rămâne în sol cu ea şi se amestecă aceeaşi. taie varză ar trebui să fie sub formă de prime de a folosi, fie individual, fie ca o completare la terci de cereale sau o salata, de exemplu, tariful zilnic.: 50 germeni (presupunând că fiecare lingura de zece seminţe) pe zi. Şi aşa fiecare. "

vedrussa.org.ua

Cum acest lucru se referă în mod specific la seminţe de floarea soarelui, nu putem spune. Dar deja cunoscute cu privire la sănătatea proproschennyh seminţe efect extraordinar şi lăstarii tineri din multe plante.