Şerbet pentru dieta crudă

/ Vizionări: 11350

Şerbet pentru dieta crudă

 

Şerbet pentru dieta crudă

 

Deoarece fanii dietei crude includ în dieta lor nuci, fructe uscate şi mierea, vom face dintre aceste componente şerbet la domiciliu. Acesta se primeşte foarte dulce, nutritiv, bogat în vitamine. Toate produsele trebuie să fie naturale, fără conservanţi şi zahăr, deoarece dieta crudă este un stil de viaţă, care susţine ecologia umană.

Aveţi nevoie de:

Nuci - 1 cană

Caise - 200 gr.

Prune uscate - 200 gr.

Stafide - 200 de grame.

Miere naturală - 400 gr.

Marina Gladkih despre dieta crudă (Video)

Metoda de preparare a şerbetului din nucă:

Fructe uscate spălaţi şi uscaţi. Curăţaţi  nuci de coaja lemnoasă şi de dispărţituri. Avem nevoie de o maşină de tocat, de preferinţă electrică. Pe parcurs măcinaţi fructe uscate şi nuci. În cazul în care masa rezultată are o consistenţă lipicioasă şi toate ingrediente se unesc uşor, atunci frământaţi masa cu mâini cu îndrăzneală. Amestecând, adăugaţi mierea. Baza este gata.

Acum includeţi imaginaţia. Din masa obţinută formaţi cârnaţi sau tăiaţi şerbet în cuburi. Dacă acasă există o matrite pentru copturi în formă de trandafiri, animale sau inimioare, atunci este şi mai bine. Produsul gata puneţi în frigider. Peste câteva ore puteţi servi cu întreaga familie.

 

 

Sursa