Serghei Bezrukov împărtășește secretele unei familii trainice și iubitoare

/ Vizionări: 4156

секрет крепкой семьи

 

”Aveți încredere în inima Dvs! Dacă vă îndrăgostiți, îndrăgostiți-vă din tot sufletul, nu vă temeți de dezamăgiri. Numai căutând și ducând o viață cu mintea și inima deschisă Dvs veți putea găsi sufletul pereche. Dacă nu-l veți căuta – nici nu-l veți găsi.

19 de poze care ne arată că familia e cea mai de preț pentru orice om (Foto)
19 de poze care ne arată că familia e cea mai de preț pentru orice om (Foto)

Rolul-cheie în crearea cuibului familial îl joacă femeia, inteligentă, înțeleaptă, cu tact. Ea e mult mai puternică în acest domeniu decât bărbatul, deoarece este capabilă de compromis, poate înțelege și ierta. Bărbatul este un luptător, lui îi vine mai greu s-o facă. Dacă acasă vă așteaptă o soție, care vă va primi, calma, încălzi cu privirea, cu dragostea – să știți că sunteți în ordine. Într-o astfel de situație vă puteți aduna forțele și tinde spre noi victorii și succese.

Eu n-aș putea să mă căsătoresc cu o femeie care-și dorește vilă cu trei etaje sau mașini scumpe. Soția mea este o femeie perfectă. Ea mă iubește pentru ceea ce sunt. Nu este ușor să găsești acea - singura și unica, care va crea și păstra căldura vetrei, a cuibului familial, în care te vei simți bine și plăcut, unde îți va fi confortabil, în care întotdeauna vei dori să te întorci. Și când lângă tine este Ea, cea singură, de ce să mai cauți? Are importanță nu cantitatea femeilor, ci calitatea lor.

Suntem doar o familie trainică, care tinde spre perfecțiune. În ceea ce privește secretele păstrării trăiniciei... Căsătoria prezintă o mare trudă, cu concesii reciproce. Totul este important: să nu jignești, să nu superi, să anticipezi, să risipești toate îndoielile. Sunt convins că nu există oameni ideali. Trebuie să fii foarte atent: uneori o mică greșeală distruge tot ce s-a creat de-a lungul anilor ”.

секрет крепкой семьи