Sete de mere pentru a vorbi despre probleme cu inima lui?

/ Vizionări: 4200

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Sete de Mere Oamenii de stiinta americani au descoperit că o puternică dorinţă de a mânca un anumit produs nu este caracteristic pentru mamele insarcinate. Cercetatorii de la Universitatea din Texas a ajuns la concluzia, după o serie de observaţii de pacienţi în clinica de cardiologie. Doctorii au descoperit ca merele, care conţin minerale, necesare doar de bază.

O forţă de tracţiune la fructe de nivelul crescut al colesterolului sau probleme cardiace începe, iar organismul începe să se prompt pacient care are nevoie. Acest lucru ciudat se datorează în principal, rearanjamente fiziologice. Aceasta dorinta de-oameni care nu sunt gravide este o caracteristică implicită a sănătăţii şi chiar poate ajuta la stabilirea diagnosticului.

Apropo, pofta de lamaie indică posibile probleme cu vezica biliara şi ficatul, precum şi o pasiune pentru varză indică o defecţiune în intestin, precum şi o şi marginalizate consumatorilor arzătoare de măsline şi de măsline trebuie să acorde atenţie starea glandei tiroide. Cei care vor cu disperare de inghetata, ar trebui să acorde atenţie la starea sistemului musculo-scheletice.

vedrussa.org.ua