Seva Novgorodsev — un om de legenda — o vegetariene etice

/ Vizionări: 6210

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Сева Новгородцев Seva Novgorodsev - un om de legenda, gazdă radio BBC, OBE, etice vegetariene

... Seva Novgorodsev - vegetariene. Ea a început în colegiu Makarova, operaţiunile agricole. Elevii au avut nimic să-i hrănească. Apoi, preşedintele a avut propria sa împuşcat "nedorite" cal de un pistol de aproape. "Cadeţi experienţă grăbit să taie organele ei genitale a prăji - Vsevolod Borisovich -." Cred că este o delicatesă. De atunci, eu şi fundaţii scufundat vegetarianismului, care, cu toate acestea, a dezvăluit mult mai târziu. " Seva, de asemenea, amintesc spunand Ozzy Osbourne, care a spus odată că oricine care a comandat o friptură, tu trebuie să ducă o vacă şi să dea în mâinile unui cuţit: ucide mine şi să mănânce.

http://www.seva.ru/media/?id=88

Seva Novgorodsev - un om de legenda, gazdă radio BBC

De la interviuri şi discursuri în ani diferiţi:

... Nu fumez ... şi nu fac sport. Astfel a căzut, de a depăşi, sa sculat, sa dus ... La locul de muncă merg mereu pe biciclete. Din anul 1981, un vegetarian.

Ultimele noutăţi 11.07.2005

Сева Новгородцев

Mă duc la locul de muncă, a merge la lift, un om la altul spune: "Ai văzut că, în sala de mese noastre de acum vegetariene săptămână? - Dacă doar noi .. "- a răspuns celălalt. Apoi mi-am amintit că trezesc in zori, se întoarse la radio cu căşti. Leading vorbit cu un medic femeie la veganism societate. Acestea sunt oameni care chiar peşti şi raci nu mananca, nu bea lapte, nu si nu se permite să ouă în smyatku dimineata. În general, nici un ou nu permit. Ea a spus despre un raport de mare, care, la motive medicale complete, pentru a aduce un morman de statisticile arată că, din alimente depinde de o jumătate de sănătate. Pentru a fi precis, 35 la suta. Practic, toate bolile moderne - de la astm la osteoporoza, cancerul la reumatism depinde de ceea ce mâncăm. Alegerea alimentelor - o alegere de destin, alegerea de sine. Milostivul Dumnezeu, eu nu sunt o campanie în vegetarianismul nu este pentru oricine, dar ideea de a vegetarianismului in Marea Britanie sunt în aer, de exemplu, printre englezi tinerele femei din fiecare şase omorât deja animale nu mănâncă. Dar pentru Rusia, a fost mult timp cunoscute. Gândeşte-te la Tolstoi, în "Primii paşi": de ce abstinenta de la produsele alimentare de origine animală va fi primul lucru pe post şi viaţa morală, frumos spus, şi nu o singură persoană, ci toată omenirea în persoana reprezentanţilor cele mai bune sale în cursul vieţii conştient întreaga umanitate. Dar de ce, în cazul în ilegalitate, adică, imoralitatea animalelor manca mult timp cunoscute de omenire, oamenii încă nu au ajuns la conştiinţa acestei legi? Răspunsul la această întrebare este că toate libera moral al umanităţii, care stă la baza tuturor circulaţie, care a fost întotdeauna lent. Şi acest lucru este libera vegetarianismului. Mişcarea este exprimat ... În cele mai multe ale omenirii, mai mult şi mai mult fier inconştient, de la consumul de carne la alimente vegetale şi conştient - în ceea ce a apărut un Siloamului deosebit şi de a primi şi mai mult mai multe dimensiuni de mişcare a vegetarianismului. Această mişcare ar fi deosebit de fericit pentru persoanele care trăiesc dorinţa de a pune în aplicare împărăţia lui Dumnezeu pe pământ, nu pentru că vegetarianismul în sine este un pas important în acest regat (toate măsurile adevarat si important şi nu este important), ci pentru că serveşte ca un semn că dorinţa de perfecţiune morală a omului este serios şi sincer, pentru că a avut scopul său neschimbător de obicei, începând cu primul pas "; End citat. După ce am citit, m-am uitat pe fereastră. Coborât în stradă şi mestecaţi Cotlet de tip grăsime în pâine. Am înţeles - chiar şi într-o săptămână naţională a vegetarianismului viata merge mai departe, Stairway to Heaven este gratuit, inclusiv o mulţime de spaţiu şi de o primă fază.

http://www.seva.ru/bbseva/?id=605

Sursă