Severn Suzuki: o fată la tribuna ONU

/ Vizionări: 3368
Tag-uri: ,

Severn Suzuki: o fată la tribuna ONU

În Durban - oraș situat în partea de vest a statului Africa de Sud, se desfăşoară în prezent negocierile privind clima, iar experţii susţin că este puţin probabil că acestea vor fi productive. În acest context, povestea unei fete canadiene de doisprezece ani este destul de mişcătoare , Severn Suzuki, care în 1992 a vorbit la tribuna ONU, a reuşit să facă lumea să tacă timp de 6 minute.

Suzuki a fost numită copilul indigo şi vocea unei generaţii. La vîrsta de nouă ani, Severn a organizat o organizaţie ecologică pentru copii "E.C.O", care a reunit copiii interesaţi în protecţia mediului înconjurător. În 1992, fata şi alţi membri tineri de la E.C.O. cu cîştigat banii pentru a participa la Summit-ul Pămîntului organizat sub auspiciile Organizaţiei Naţiunilor Unite la Rio de Janeiro. Mai jos – discursul lui Severn la ONU.

 

 

 

 

Acum Severn Suzuki are 32 de ani, ea lucrează ca un crainic la televiziune şi continuă să se ocupe de protecţia mediului înconjurător.

 

Severn Suzuki: o fată la tribuna ONU 

 

 

Sursa: thegreenville.ru

 

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137