Silvicultorii respinge acuzaţiile de tăierea masivă de arbori

/ Vizionări: 3644

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Silvicultori Silvicultorii respinge acuzaţiile de tăierea masivă de arbori. Ei spun că - tehnologice de tăiere o metodă de a actualiza în pădure, nu-l distruge.

Pentru a vă asigura că silvicultorii nu sunt împotriva naturii, şi beneficiile sale, silvicultură principalele ţări au organizat o conferinta de presa drept ... in mijlocul padurii. Potrivit acestora, în ultimii ani pe ele se răspândesc din ce în ce zvonuri false. Se presupune că, silvicultorii sunt reducerea său sănătos şi puternic copaci proprii.

- În fiecare an avem clar o pădure. Cei care în momentul în care ceas, se spune că silvicultorii sunt taie copacii. Dar o astfel de tehnologie. Nu este o măsură de forestiere, fără de care este imposibil să aducă până generaţie plantele tinere, - spune directorul general al Agenţia pentru Silvicultură "Moldsilva» Anatoly Span.

În cazul în care nu au fost pentru aceste măsuri, silvicultorii spun, cu câţiva ani, pădurile noastre ar fi fost plin de copaci şi inegale slab. Dar ei nu vor să stea de dorul lelii, şi până în 2015 planul de extindere în zona pădurilor din Moldova.

silvicultorii plan intern pentru a consolida poziţia Moldovei în calitate de lider european în numărul de păduri plantaţii tinere.

DIANA Pungo, Iuri KUTSU
Pe materiale de "Astăzi, în Republica Moldova"
http://tv7.md/?page=Society&id=11590&lang=ru&list=1