Simoron ajută la depăşirea depresiei

/ Vizionări: 4112

Simoron ajută la depăşirea depresiei

Problemele din viaţa personală adesea îndeamnă oamenii la cele mai bizare acţiuni. Totodată acestea pot fi cauzate de reacţia inadecvată la realitatea din jur. Însă trebuie să recunoaştem că decizia, care ar putea fi considerată nepotrivită, poate ajuta persoanei să depăşească un obstacol psihologic de auto-cunoaştere foarte complex. O modalitate de a elibera energia internă reprezintă o tehnica specială numită simoron. Acest termen, neînţeles pe deplin, determină un segment vast de sentimente pozitive la fiecare persoană care o va ajuta să-şi găsească un loc demn în această lume.

Depresia? Consumați fructe
Depresia? Consumați fructe

Metoda simoron nu are nimic de-a face cu magia neagră. Principiile sunt simple şi glumeţe. Este mai degrabă un fel de trening psihoemoţional, care poate contribui la reducerea numărului de reacţii umane adverse la un stimul extern.

Dacă o persoană un timp îndelungat se confruntă cu orice dramă sufletească, atunci una din opţiunile pentru a reveni la starea normală poate fi metoda „simoron”. Pentru a face acest lucru, omul trebuie doar să examineze problemele sale sub o prismă diferită. Un principiu eficient poate fi considerată o auto-hipnoză neinsistentă. Acest lucru nu înseamnă că omul va fi buimăcit de propria viziune a realităţii. Simoroniştii rezolvă problema apărută cu ajutorul vectorul de psihotreining. O persoană care suferă de o tulburare psihică poate privi lumea într-un mod diferit.Este suficient să puneţi pe masă un buchet de flori, să priviţi altfel lucrurile familiare. Chiar şi practica convenţională de comunicare cu oamenii poate fi revizuită în direcţia declaraţiilor pozitive. Credeţi-mă că chiar şi în cele mai aparent nedorite interacţiuni dintre oameni pot fi găsite trăsături pozitive. Uneori este suficient să urmăriţi omul pentru a re-evalua caracterul lui.

Mulţi critici spun că simoron este un fel de înşelătorie. Cică omul are nevoie să ştie despre pericole şi să caute modalităţi concrete de a-le elimina. Dar omul nu este doar o componentă materială. Structura noastră sufletească este atît de multilaterală că metamorfozele ei pot contribui la eliminarea asemănătoarelor stări. Tehnica simoron vizează exclusiv activitatea privind compunerea notelor umane pozitive.

Avizul editorial nu reflectă neapărat punctul de vedere al autorului.

 

 

Sursa: tainy.net