SkyFarm — ferma verticală

/ Vizionări: 7092

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Conceptul de această clădire - nu doar un alt zgârie-nori pentru birouri şi magazine. Acest lucru - ferma verticală, vysotoy în 59 etaje. Proiectul poate oferi hrana pentru 50.000 de oameni timp de un an.

Gordon Earl, un student, a inventat de fapt o, modern nou mod de obţinere a produselor alimentare necesare, fără a lua unor zone foarte mare de domenii. În "Sky Farm" plante nu va fi expus la boli, nu va depinde de clima. Energie Skyfarm primeşte de la metan, care, la rândul său, este extras din deşeuri. Cu toate acestea, cred că, aşa mare zgarie-nori ar putea fi echipate cu panouri solare, care ar lua mult mai mult mediul de energie prietenos.

SkyFarm - ferma verticală

SkyFarm - ferma verticală

SkyFarm - ferma verticală


Problema lipsei de apă rezolvate designer cu un sistem biologic patentat de filtrare a apei, care, în plus faţă de tehnică apa curata si apelor uzate urbane, şi apoi le utilizează pentru a hydroponics sistem Skyfarm lui.

Sursa: techvesti.ru


Dacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale, fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.