Slide gonflabile

/ Vizionări: 5288

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

4000 mile pe o taxă şi de neegalat "cauciuc" de siguranţă - caracteristici foarte atractiv pentru vehicule electrice. Cu toate acestea, realitatea şi de fapt, şi un alt motiv de îndoială serioasă. Si oricum, ideea de o maşină gonflabile este mai nebun decât genial. Dar nu este ceva lipsit de bun-simţ.

/ Articles/23nov07_auto/p1.jpg Companie americana XP a sistemelor de vehicule intenţionează să surprindă lumea o maşină nouă în întregime. În loc de corp greu - o structură gonflabilă capabile să reziste, fără consecinţe semnificative pentru ei şi pentru pasagerii care se încadrează la o înălţime de 7-8 metri.

Este posibil să fi auzit deja despre aceste idei. Ei au colindat despre lume mult de un an, doar vin în minte, ca regulă, novice la ingineri la vârsta şcolară mijlocie. Dar constructorii de mare pentru un motiv oarecare nu se grabesc pentru a proiecta masina astfel de minunat.

Explicarea conceptului său, autorii oferă o maşină nouă să-şi imagineze ceva ca un salupa gonflabile, doar pe autostrada.

Se pare ca masina cu laturi, umflate ca o minge, mai bine adaptate la şoc. Dar Singura problemă este că, după accidentul de oameni au rămas intacte, nu maşini. detalii oţel fata auto modern, sminayas absorbi energia de impact. Dar sa ne imaginam ce inseamna pentru a obţine frunte umflate bine mingea, care zboara la viteze mari ...

Cu toate acestea, ideea unei vehicule uşoare gonflabile merita un pic de atenţie. Şi XP a sistemelor de vehicule este de părere că nu numai al unui control, dar punerea în aplicare. Şi îndrăzneală se aruncă în luptă cu mai multe modele de astfel de autoturisme.

În primul rând, piaţa ar trebui să vedeţi un dublu Niko (pretinsa preţul său - 3,000 dolari), iar mai târziu - mai mare Whisper (5 mii dolari).

Maşini compania intenţionează să vândă numai la ordinele prin intermediul Net-şi trimite în fiecare auto-mail, ca un kit de asamblare care se va potrivi într-o pereche de cutii. XP a sistemelor de vehicule susţine că a construi maşini în e-mail trimis setul în doar câteva ore şi a eforturilor a doi oameni.

/ Articles/23nov07_auto/p2.jpg Această imagine arată cum poate arata structura de transport auto neobişnuite (placa XP Sistemele de vehicule).

Ca o sursă de energie în Niko şi colegii săi au susţinut baterii, pile de combustibil sau o combinaţie a ambelor. Ca motoarele sunt programate cu motorul electric de roţi.

XP a sistemelor de vehicule este de părere că acesta va face ca masina este foarte usor gonflabile (dar nu ca un balon, desigur) şi, să zicem, prin aceasta, ea va trece mult mai mult de mile pe de greutatea энного baterie decât design-electrice conventionale cu aceeaşi baterie .

Pe una din paginile societăţii menţionate kilometrajul 480 mile, pe de altă parte - mai mult de 4 mii. Al doilea număr este în mod clar supraestimate. Dacă numai pentru că, chiar usoare electrice noroc şi oameni şi bagajele, iar unele baterii nr. Şi aceasta este o greutate foarte decent. Şi rezistenţa la vânt, nu va dispărea.

Invertori în sine nu provoacă nici o calcule. Dar, dorind să sublinieze unicitatea de proiectare, Niko autorii inventat un slogan: "Primul automobil de pe Pamant de pe alta planeta." Iată-le să facă aluzie la pungi de aer uriaşe pe care inginerii din SUA au aplicat cu succes în etapa finală de aterizare pe Marte si sondele interplanetare Rovers. Şi adevărul: este un singur lucru umflarea airbag urma impactului, altul - în avans. Şi dacă o maşină întreg - este o pernă solide ...


Cum ar arata reale Whisper, se poate doar ghici. Şi aici este redactat, se pare că sa referit la site-ul Whisper Sport Coupe. Cu toate acestea, această maşină a avut până acum mai nimic mai mult decât un protocol "de intenţie".

Cu toate acestea, pentru a dovedi ca masina gonflabile poate fi nu numai de joacă pentru copii, dar vehiculul, XP a sistemelor de vehicule poate practica numai. Din păcate, în timp ce societatea nu are"Live" exemplu de o astfel de maşină. Promisiunea prima care a furnizat câteva luni. Iar pe de design - prea mult nerostit.

Spune, ce sunt ochelarii? Din motive de pliere masinile lor ar trebui să fie făcut dintr-un film polimer transparent. Ce se va aplica baterii? Şi aşa mai departe.

XP a sistemelor de vehicule nu răspunde la aceste întrebări, dar consideră că pot lua parte la Automotive X Prize (în cazul în care favorite sunt masini ca Loremo sau Aptera, deja construit în plastic şi metal).

O declaraţie foarte îndrăzneţ, având în vedere că concurenţii nu ar trebui să creeze numai o masina neobişnuită, dar de asemenea, pentru ao pregăti pentru producţia de masă.

În general, ne îndoim că Niko şi Whisper veni vreodată din categoria "Curiozităţi tehnologie." Dar de ce în acest caz, ne-am decis să vă spun despre ei?

În ideea de masina este foarte puternică, uşor gonflabile, confecţionate dintr-un material sintetic multistrat şi cauciuc (ambele părţi au gonflabila cu motor) - există boabe sănătoase. În unele cazuri, poate, aceste elemente individuale ale corpului pot completa şi tradiţional de "hard" (otel, aluminiu şi materiale plastice).

Când consideraţi că, în plus faţă de ambarcaţiuni şi terenuri de joacă nimic serios pentru o astfel o tehnologie nu poate face, face cunoştinţă cu istoria de avioane de aer şi hotelurile gonflabile orbitale (designul original, de dezvoltare, a alerga prima, a alerga secunde).

Da, am mărturisesc, este o masina gonflabila este ceva fascinant. De exemplu, este convenabil pentru transportul pe calea aerului (în deflatată şi parţial dezasamblat). Dacă este necesar, aveţi posibilitatea să o tragă la apartamentul lui. Iar el nu deteriora mic accident vascular cerebral de la vecini de-a lungul flux, care ajunge, uneori, în maşină de agitatia urbana.

În cele din urmă, ar trebui să ne amintim o proprietate importantă a vehiculului: Dacă un potop se intampla, nu se va scufunda.

Sursa: http://www.membrana.ru