Social teoriei metabolice: cum să-şi continue pentru a supravieţui?

/ Vizionări: 4556

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

oraş
Se pare că omenirea a intrat într-un cerc vicios, spune cercetătorul blog revista Wired, silindu-consumă mai multă energie pentru a menţine un stil de viata mai ecologic. Conform teoriei metabolice de ecologie, dimensiunea determina mamifer de reproducere comportamentului său. Cu alte cuvinte, cu atât mai mare individual, mai trăieşte şi urmaşi mai puţine produse. Cu atât mai mare greutate cumulat al capilarelor si arterelor de mamifere, cu atat mai greu acest flux de mamifere şi menţine legături cu mine similare, dar ca o consecinţă, mai dificil de a mobiliza puilor. Este neclar doar depinde de eficienţa biologică a unui om de mărimea lui.

Dacă vom compara speranţei de viaţă şi rata fertilităţii în ţările dezvoltate şi cele în curs de dezvoltare, devine clar faptul că această ipoteză are dreptul de a exista. Dar, pentru că societatea umană este complicat sistem mai mult de comunitatea de origine animală, atunci primul se aplică mai degrabă metabolice teoria social, care prevede că, odată cu creşterea sociale şi de infrastructură de reţea, compania a încetat să funcţioneze eficient. În practică, aceasta înseamnă că un părinte medie este cronic scurt de bani, timp şi energie şi alte resurse pentru a ridica un copil.

Producţia de teoriei metabolice sociale pot fi că, din cauza ratei natalităţii în ţările dezvoltate a scăzut ca urmare a consumului de energie a crescut, atunci va trebui să facem tot ce putem să-l folosească, cel puţin ecologice. Această teorie simplifică procesele sociale şi are multe excepţii, dar analogia este totuşi convingător. De bun singura veste este că oamenii, spre deosebire de animale, un inteligent şi de gândire şi poate la un anumit grad de control al proceselor sociale.

ecology.freeukraine.com