Soia: doar fapte

/ Vizionări: 4068

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Soia: doar fapte
Soia - legume vechi este o sursă bogată de substanţe proteice, care conţin aminoacizi esenţiale:, lizină, arginină, triptofan cistina, metionina. Păstăile de soia de apreciat pentru ceea ce au de două ori mai multe proteine decât carnea. De asemenea, soia în are o multime de vitamine A, Grupa B, C, D şi E, numit vitamina anti-îmbătrânire şi longevitatea.

Soia diferite nutritive, digestibilitate si bun gust. Bucătar de la ei tot felul de gustări şi salate, şi feluri principale, sosuri şi de umplere, deserturi şi băuturi.

Soyuz recomandăm să folosiţi în boli de ficat, rinichi, tractul gastro-intestinal, cu diateză şi alergii, tulburări de metabolism şi de circulaţie cerebrală în hipertensiune arterială şi angină pectorală.

Soia - cele mai bune antikantserogen naturale, se opreşte formarea de noi celule canceroase. Soia este un val de rezistenţă şi de energie, calmeaza nervii şi îmbunătăţeşte atenţia.

Boabele de soia sunt bogate in calorii si saturate rapid. Ele conţin o mulţime de fier si potasiu.

Soia - dietetice produs excelent pentru diabetici, vegetarieni şi persoanele care doresc să piardă în greutate.

În mod semnificativ valoarea agrotehnice de soia ca azotonakopitelya în sol.

supersoy.ru

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137