Sokoterapiya: beneficiu sau rău?

/ Vizionări: 21164

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Termeni sokoterapii

Îmbunătăţirea cu sucuri - exact la fel de terapie, care îmbogăţesc organismul cu vitamine si minerale, precum şi energizeze ca fiind cel puţin în următoarele şase luni. În timpul sokoterapii crescut în mod semnificativ capacitatea de purificare a organismului nostru. Plămâni, ficat, rinichi şi pielea au început să lucreze mai mult şi mai repede, deoarece organismul este curăţate şi scăpa de zgură acumulate. Aceasta conduce la faptul că, în timpul proceselor de tratament intensiv organelor digestive primi un fel de odihnă fiziologice, şi după sokoterapii începe să funcţioneze cu o forţă dublă. Prin acest proces are loc mai rapid metabolismului este accelerat, şi asimilarea de vitamine şi oligoelemente nutrienti este mai rapid şi mai eficient.

Cu toate acestea, dat fiind faptul că nu poate fi sucurile de fructe şi legume numai, dar, de asemenea, obţinute de la anumite specii de plante, fiecare are propriile sale proprietăţi speciale, care au o influenţă asupra organismului uman. Ar trebui să fie amintit faptul că amestecul specifice de sucuri sunt utile numai atunci când sunt utilizate doar ca destinate. Cu toate acestea, efectul global sokoterapii evident - proaspăt preparate de fructe şi sucuri de legume au regenerare excepţionale şi întinerire efect asupra tuturor organelor umane şi sănătate în ansamblu.

Sokoterapiya - acest lucru este util. De ce?

În primul rând, deoarece utilizarea de zi cu zi de sucuri - este o, gustoase şi sănătoase ocazie minunata de a preveni multe boli cauzate de diferiţi factori. Sucuri sunt valoroase sursă extrem de vitamine, minerale, oligoelemente, enzime si zaharuri naturale. Ei normaliza functiile corpului si incurajeaza-l să producă anticorpi împotriva virusului şi repararea sine.

, Doar sucul preparat În al doilea rând este extrem de bogat în conţinut de metale alcaline. Toata lumea stie ca în cazul bolilor şi aciditatea răceli al organismului nostru este crescut considerabil şi că metalele alcaline, care sunt cuprinse în sucuri, să promoveze normalizarea echilibrului acido-bazic din sânge şi ţesuturi.

În al treilea rând, numărul total legkousvaivaemyh minerale organice, care contin sucuri, ajută la restabilirea echilibrului biochimice şi minerale în ţesuturi şi celule ale organismului, prevenind astfel imbatranirea prematura si diverse boli.
În plus, sucurile naturale conţin substanţe medicamentoase, hormoni din plante şi antibiotice, care ajuta mai repede pentru a restabili organismului de apărare, după bolii.

Sokoterapiya - acest lucru este periculos. De ce?

Mii de oameni din întreaga lume începe ziua cu ananas, sau suc de morcov-mere banane, să se simtă puternic, rezista la boli, întărirea imunităţii, sau doar să completaţi în dieta dumneavoastră că numărul de produse necesare pentru un medic special recomandat dieta. Cu toate acestea, înainte de a vă expune corpul disperare experimente cu sokoterapiey ar trebui să consulte medicul dumneavoastră în continuare. Iată de ce.

Sokoterapii pacientul ideal este unul care nu ia droguri si nu sunt tratate pentru boli maligne, una care nu "stau" pe o dieta sau pe cineva care este sănătos suficient şi vrea doar să îmbogăţească organismul cu vitamine si substante nutritive pentru a curăţa de sânge şi carne de zgură.

Dacă luaţi reabilitiruetes după chimioterapie sau radiatii, adăugarea de suc proaspăt în dieta poate ajuta organismul dumneavoastră să accelereze de dezintoxicare, dar medicii nu recomanda astfel de abuz extrem de băuturi în cantităţi mari. Uneori sokoterapiya nu interfereze in stadiile incipiente ale bolii cancer, dar înainte de a vă dus de val sokoterapiey, asiguraţi-vă că vă adresaţi medicului dumneavoastră.

În cazul în care imunitatea este destul de slab, puteţi exclude, în general, de la dieta de legume crude şi fructe pentru a compensa riscul de infecţii bacteriene. În timp ce medicul nu a dat undă verde, începe sokoterapiyu nu merita.

Cei care au probleme cu zahăr crescut în sânge, de asemenea, trebuie să trateze foarte atent sokoterapii. Iar faptul că este nevoie de sucuri proaspete de digestie minimă, aşa că zaharurile naturale din fructe şi legume aproape imediat intră în sânge, este în creştere rapidă, în timp ce nivelul general de zahăr din sânge. În ciuda faptului că zahăr natural găsite în principal în fructe, unele legume, cum ar fi morcovi si sfecla, de asemenea, pot creşte nivelul de zahăr.

Dacă doriţi să dedice dieta week-end sau recuperează corpului de intervenţii chirurgicale, sucuri trebuie să uităm! Amintiţi-vă că doar sucurile preparate conţin prea puţine calorii şi proteine. Pentru a pierde în greutate în exces şi, în acelaşi timp o părere bună despre ei înşişi trebuie să se concentreze pe dieta alimente care să furnizeze organismului cantitatea necesară de calorii si substante nutritive.

Termeni sokoterapii
: 1. Bun legume şi fructe curate cu o perie speciala.
2. O atenţie deosebită citrice şi mere - în cazul în care fructele sunt importate de la distanţă (şi, uneori, chiar de la familie), ţări străine, cele mai multe dintre ele sunt tratate cu ceara pentru depozitare mai bine. După spălarea fructelor a rămas acelaşi genial, iar apa pe ea rulouri speckles? Este mai bine pentru a elimina subţire () Layer! De piele.
3. Taie toate cerealele şi jumperi.
4. Dacă folosiţi tulpini de legume sau ierburi, asiguraţi-vă că pentru a spăla fiecare dintre ele separat. Este mai puţin probabil să se simtă nisip între dinţi noastre.
5. fructe precum bananele şi avocado au în compoziţia lor conţinutului de apă foarte puţin, astfel încât cele mai bune de a le bate intr-un blender şi se adaugă la suc.
6. Încercaţi să nu folosiţi fructe importate, precum şi legume, nu ştiţi sigur ce nivel de pesticide pe care le conţin.
7. Uita-te pentru produsele ecologice.
8. În suc de morcov se adaugă întotdeauna grasimi (smantana, smantana sau ulei vegetal), numai în această combinaţie de beta-caroten este absorbit în mod corespunzător.
9. Nu adăugaţi la suc sau sare, fără zahăr. Este mai bine să adăugaţi înlocuitorilor naturali aromă: în loc de zahăr - miere în loc de sare - patrunjel, telina. Juice este prea dulce - se diluează gust de coaja de lamaie sau de portocale, se adaugă vanilie.
10. În sucuri dulci adauga scortisoara. oamenii de stiinta de cercetare recente au dovedit - scortisoara ajuta la reducerea nivelului zahărului din sânge, şi, prin urmare, nu ajuta la diabetici numai, dar, de asemenea, cei care se luptă cu excesul de greutate.
11. Pentru beneficiu maxim extrage sucul imediat după preparare. Suc, care este păstrat la frigider timp de trei ore, aproape în totalitate îşi pierde proprietăţile sale curative.
12. Nu beţi suc de rapid, gulps mare, lent. Focus pe procedura în sine - bea încet, sorbituri mici, ca în cazul în care clatiti gura. Chiar mai bine - se bea printr-un pai.
13. Medicii recomanda sucuri de băut timp de 20-30 minute inainte de mese sau o oră după. Şi nu în loc de a manca sau bea suc a mâncat doar masa de prânz.
14. Pentru a umple organismul cu vitamine si energie vindecatoare de soare, bucătar şi stoarce sucul de numai într-o dispoziţie bună. Este cunoscut faptul că pozitive contribuie la depăşirea obstacolelor din calea cea mai grea.

Sursa: http://abc-med.ru