Solar Impulse — primul zbor cu echipaj al unui avion solar

/ Vizionări: 4394

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Solar Impulse – первый полет пилотируемого солнечного самолета

Solar Impulse - lume pilotat primul vehicul capabil de a nu zbura doar prin intermediul energiei solare, dar, de asemenea, se acumulează în lumina zilei în baterii suficienta energie pentru a face un zbor de noapte de la apus spre răsărit, când panouri fotovoltaice pe aripi, încă o dată începe să încărcaţi bateria.

12.3.2009 Solar Impulse facut prima sa de zbor, după mai multe săptămâni de teste la sol. Creat-o, echipa elveţiană, condusă de celebrul explorator Bertrand Piccard (Bertrand Piccard) a avut un pas important spre visul - toate zi de zbor la energia luminii solare.

Deşi primul echipaj apparta zbor pe energie solară a durat doar câteva secunde, la o înălţime de un metru deasupra solului, şi a zburat un total de aproximativ 350 de metri, el a arătat succesul fundamentale ale proiectului început în 2003, şi a fost punctul culminant a şase ani de muncă intensă, o echipa de profesionisti cu experienta.

Solar Impulse – первый полет пилотируемого солнечного самолета

În aeronave model computerizat puteţi vedea panouri solare integrate in aripa

Primele teste au fost efectuate fără vlkyucheniya panouri solare au fost folosite numai acumulatori.

Potrivit «Yahoo! Stiri », 04.07, primul avion pe energie solara Solar Impulse făcut primul zbor de test cu o bază militară din vestul Elveţiei.

Start amânat de mai multe ori ca urmare a condiţiilor meteorologice nefavorabile. Ingineri planificat să efectueze teste de zbor într-o oră şi jumătate şi ridica maşina până la o altitudine de 1000 de metri. Ca rezultat, experimentul sa încheiat cu succes deplin, un avion-powered solare, pilotate de Marcus Shredel, a petrecut 87 minute în aer şi sa întors în siguranţă pe aeroport. De fapt, a fost al doilea zbor, în primul rând Solar Impulse zbor a durat câteva secunde, la o înălţime de un metru, apoi aeronava a zburat aproximativ 350 de metri.

Anterior, am văzut şi alte aeronave pe baterii solare, însă toate erau fara pilot. Proiectul Solar Impulse a fost primul pentru a posta în om o maşină, panouri solare de 200 de metri pătraţi şi baterii cu litiu putere greutate de 450 kg. Rezultatul este un design, cu o anvergură a unui Airbus A340, cantareste la fel de mult ca de autoturisme medie de 1600 kg şi o aeronavă dovedit, Bertrand Piccard şi Borshberg Andre inginer, autorii proiectului neobişnuite, poate sa zboare.

Solar Impulse – первый полет пилотируемого солнечного самолета

Anvergura Solar Impulse în comparaţie cu Airbus 380

După testare planul solare, şi să se perfecţioneze modele, acesta va fi trimis la dus-intors pentru a demonstra fezabilitatea şi avantajele energiei solare.

Uită-te la primul zbor video Solar Impulse. OVom continua să monitorizeze soarta acestui proiect ambiţios.

Sursă