Sotia lui Barack Obama, a rupt gradina de pe gazon de la Casa Albă

/ Vizionări: 3222

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Soţia grădini de legume a lui Barack Obama pe gazon de la Casa Albă prima doamnă SUA, Michelle Obama a distrus gradina de pe gazon în apropierea Casei Albe, rapoarte Reuters pe 20 martie. Deci, ea a continuat tradiţia de soţia sa de preşedintele Franklin D. Roosevelt, Eleanor.

Obama a ajutat la elevii de şcoală primară, situată în apropiere de Casa Albă. Legume, care speră să ridice ar fi alocate pentru presedinte de familie, precum şi pentru angajaţi şi vizitatori de la Casa Albă. Prima Doamna timpul de plantare de primăvară merge în grădină spanac, salata verde, varza, şi mai multe tipuri de verdeaţă.

Michel a subliniat faptul că legume proaspete - o mâncare gustoasă şi sănătoasă. "Suntem fiice, care sunt şapte şi zece ani, a ajuns la concluzia că legumele ne-am prefera în cazul în care acestea sunt delicioase", - a spus Obama. Ea a declarat ca se asteapta, de asemenea, pentru a aranja de lângă Casa Albă, încă, şi stupul cu albine, dar a recunoscut ca ideea de fiicele ei nu au susţinut că.

Prima gradina de pe gazon de la Casa Albă a spart Eleanor Roosevelt în 1943. Deci, ea a vrut să demonstreze de exemplu americanii, ca şi în rău ori se pot face prin agricultura de subzistenţă pentru a asigura hrana familiei lor.

lenta.ru

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137