Spania a primit o cotă record de energie electrică din vânt

/ Vizionări: 7514

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

moară de vânt Din cauza vremii nefavorabile şi consum redus de energie pe o scurtă perioadă relativ de timp stabilite într-un determinate de energie electrică înregistra reţeaua eoliană 40,8% din consumate puterea totală a ţării - a raportat pentru spaniol Wind Energy Association (Asociación Empresarial Eólica - AEE).

Motivul pentru acest Paste si vantul puternic care sufla pe peninsula sâmbătă (22 martie) cu privire la ora şase seara. În acest moment, puterea totală, elaborat de ferme eoliene din Spania, a ajuns la 9.862 gigawati, care a fost foarte aceeaşi 40,8% din totalul energiei electrice, care a intrat în utilizarea de către spanioli. Cel puţin, astfel de date conduce Red Eléctrica de España (Ree), cea mai mare companie de electricitate pentru a distribui în întreaga ţară.

În medie, peste trei zile (vineri până duminică) turbine eoliene plasate 28% din energia consumată de ţară.

La înregistra acelaşi timp puterea totală (10.032 gigawati) din turbine eoliene spaniole a fost obţinută recent - 4 martie a acestui an în 16 de ore, ora locală. Dar, apoi, recordul pentru procentul nu au de lucru, deoarece a fost o zi de lucru normală şi consumul de energie electrică a fost mai mare decât în week-end de vacanta.

Apropo, Spania, Germania si Danemarca - cele trei ţări Uniunea Europeană, care primesc suma maximă de energie din vant.

Nou în creştere din această sursă de aprovizionare în Spania, comparativ cu energiei electrice furnizate de centralele hidroelectrice în 2007.

În plus, trebuie să spun că fermele eoliene în Spania înlocuieşte treptat puterea de centralele nucleare şi să ocupe teritorii noi. Astfel, în luna iulie a anului trecut Guvernul a aprobat o propunere pentru a instala morile de vânt pe raft de-a lungul liniei de coastă. Aceste ferme vor colecta energia unei mai puternică şi mai stabilă uşoară. Dar, până în 2020, ţara intenţionează să tripleze cantitatea de energie colectate din surse regenerabile.


Până acum, doar Navarra - singura regiune din Spania, care în 2004 ar putea lăuda 61% din "alternative" de energie. A face de Navarra "zero" (100% de energie verde), provincia planuri în 2010.

Bazat pe materiale membrana revista online ( http://www.membrana.ru )

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137