Spații de birouri neconvenționale, realizate din carton reciclabil (+Foto)

/ Vizionări: 2110

офис из картона

 

Agenția olandeză de publicitate Nothing și-a propus să-și organizeze spațiul de birou într-un mod neconvențional și cu un buget restrâns. Pentru acest lucru a apelat la designerul retro-futurist Joost van Bleiswijk care a reușit să realizeze un spațiu din carton.

Ultima noutate în domeniul mobilei stilate. Caporaso – mobilă din carton procesat (FOTO)
Ultima noutate în domeniul mobilei stilate. Caporaso – mobilă din carton procesat (FOTO)

Tehnica folosită pentru construirea acestui interior a fost una care a îmbinat suprafețele de carton și nu a necesitat folosirea de șuruburi sau adezivi. “Munca noastră la agenție este bazată pe puterea ideilor, despre modul în care acestea pot transforma nimicul în orice. Faptul că am folosit un material ieftin, tocmai bun de aruncat, pentru a crea un loc de muncă unic și memorabil nu face altceva decât să vină în sprijinul a ceea ce credem”, au spus reprezentanții agenției.

Spațiul de birouri este creat în totalitate din carton de 15 mm tip fagure. Zona amenajată include include birouri, mese, biblioteci, coloane, scări, și chiar săli de ședință. Fiecare piesă este o structură stabilă, iar în cazul în care din orice motiv o masă se deteriorează, una nouă este extrem de ieftin de înlocuit.

офис из картона

офис из картона

офис из картона

 

Sursa: green-report.ro