Sport: Femeile în calea războinic

/ Vizionări: 6186

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Respectă "veşnică primăvară"

Sport: Femeile în calea războinic În lumea de azi, femeile sunt mai multe motive pentru a începe să se angajeze în artele marţiale. Pentru întrebarea presarea multe de auto-apărare, cineva compenseaza pentru lipsa prezenţei de sex masculin sau pentru a compensa lipsa de atenţie de sex masculin, cineva revizuită în copilărie filme cu Bruce Lee, şi unele extrem de puternic spirit competitiv doar ... Pe scurt, motivele pot fi foarte diferite. În orice caz, - arte sociale şi culturale fenomen marţiale, deschisă tuturor, şi, dacă aveţi nevoie să se angajeze pe un războinic, care nu aduce atingere nu ar trebui să te împiedice.

Obţine la formarea de putere, o femeie ar trebui să fie mai rapid, mai flexibil, mai viclean. Un om obisnuit, este mult mai puternică decât femeia medie - este un fapt dovedit. Nu este doar în masă, dar că la barbati un procent mai mare de muşchi din organism. U. S. Armata a efectuat un test comparativ de dezvoltare fizică a bărbaţilor şi femeilor. Potrivit studiului, 72% bărbaţi mai puternică decât partea superioară a corpului, cu 54% mai mare decât picioarele,% mai dens ţesut 33 şi 28% mai puternica decat vantul. Dar în ciuda superiorităţii fizice naturale de sex masculin de jumătate din umanitate, femeile din artele martiale pot beneficia nu mai puţin utile. clase de arte martiale ajuta la dezvoltarea şi păstraţi-vă în formă bună, depăşirea durere constantă şi teama de a face mai multe si mai increzatoare in mine.

Până în prezent, există mai mult de o mie cinci sute de arte marţiale diferite, dar puţini sunt eficiente pentru femei. Iată câteva dintre ele, care iau în considerare mai mult decât orice alte caracteristici feminine.

Tu trebuie să înceapă cu vinchun, care se traduce de la chinezi ca fiind "de primăvară veşnică". Conform legendei, a fost creat de o femeie pe nume Chun vinchun Sunt aproximativ 400 de ani în urmă. Ea se bazează pe utilizarea forţei şi puterea vrajmasului, arsenalul tehnic include, în principal mişcările mana moale şi mişcări rapide. În bătălia vinchun considerate foarte eficiente. Calitatile principale - viteza, raţionalitate, eficienţa şi acurateţea mişcărilor.

Tai Chi - literal "pumnul limita de mare" sau "pumn de limita de mare. Pentru principalele caracteristici ale Taijiquan sunt moi, pas cu reverberatie şi continuă mişcări line şi tehnologie "mâinile lipicioase". Din circulaţie a Tai Chi-ul poate părea un dans. Accentul principal se pune pe coordonarea şi dezvoltarea unui sentiment de centru, de mijloc sau tribut-Tien, care este de două degete mai jos de buric. În conformitate cu învăţăturile de Est, tributul-Tian este o concentrare mare de energie de viata. Capacitatea de a deplasa şi de a trăi cu sens dreptul de "centru" forme miez, care contribuie la întărirea spiritului de rezistenţă şi vitalitate.

Krav Maga - dezvoltat în Israel, militare sistemului mână combatere a subliniat că neutralizarea rapidă a ameninţării în viaţa reală. Sistem a devenit cunoscut după ce a adoptat diverse forţele de securitate israeliene. În Krav Maga nu există reguli clare şi nu există nici o diferenţă între antrenamente pentru bărbaţi şi femei. Principiile de bază ale Krav Maga: nu se deteriorează; neutraliza rapid atacator, pentru a trece rapid de la defensivă la tehnici ofensive, utilizarea reflexe ale organismului; exploateaza vulnerabilitati, utilizarea ca un ajutor orice obiect disponibile.

Taekwondo - o artă marţială dezvoltat în mijlocul secolului al XX-lea de către generalul Choi Hong Hi Coreea. Ea se bazează pe forma-coreean de apărare Taekkyeon sine. Este caracterizat de un număr mare de salturi cu lovituri de picior. Femeile Taekwondo este considerată utilă în special pentru că se acumulează muschii pelvini, şi îi ajută pentru a rezolva sau evita problemele cu ginecologie.


Nadezhdin Olga
chaskor.ru