Spuneți „Adio!” ridurilor după spălarea feței cu ulei de cocos și bicarbonat de natriu

/ Vizionări: 3350

Astăzi, vă vom dezvălui o rețetă uimitoare, care va curăța profund porii și vă va ajuta să scăpați de acnee și coșuri. Totodată, combinația acestor două ingrediente exfoliază perfect pielea, înlătură murdăria și roșeața, acneea, cicatricele. Uimitor

Astăzi, vă vom dezvălui o rețetă uimitoare, care va curăța profund porii și vă va ajuta să scăpați de acnee și coșuri. Totodată, combinația acestor două ingrediente exfoliază perfect pielea, înlătură murdăria și roșeața, acneea, cicatricele. Uimitor!

Acest remediu conține două componente puternice: uleiul de cocos și bicarbonatul de natriu. Acesta din urmă este un compus puternic. El este folosit în patiserie, precum și în locul produselor de curățare și igienă în gospodărie.

Mai mult, soda este folosită ca produs cosmetic pentru păr, dinți și ten. Este uimitor de eficientă în cazul acneei, deoarece prezintă un compus amfoter și echilibrează astfel pH-ul pielii.

Celălalt ingredient – uleiul de cocos, are proprietăți curative, hidratante și antibacteriene, care hrănesc și pielea și reduc diferite defecte ale ei.

Ingrediente:

• 1 linguriță de sodă

• 2 lingurițe de ulei de cocos

Modul de preparare:

Amestecați ingredientele pentru a obține o masă omogenă. Aplicați pe față cu mișcări circulare. Lăsați 5 minute.

După aceasta spălați cu apă caldă, masînd ușor. La final, se recomandă aplicarea unei creme hidratante.

 

Sursa: fithacker.ru