“Starurile” nasc la domiciliu

/ Vizionări: 6788

“Starurile” nasc la domiciliu

Starurile nasc la domiciliu Supermodelul Brazilian Giselle Bundhen a apărut într-un nou photoshoot cu fiul ei nou-născut Benjamin pentru numarul din aprilie al Vogue.

Modelul de 29 de ani, a dat un interviul franc, în care a relatat despre naşterea la domiciliu şi modul în care maternitatea a schimbat esenţa ei.

 

“Am vrut să-mi amintesc acest moment o lungă perioadă de timp, - spune Giselle. - În timpul naşterii, am meditat. Aceasta a fost experienţa cea mai minunată din viaţa mea, am simţit cum ea trece prin corpul meu. Când copilul s-a născut, m-am uitat la el şi am înţeles că am făcut-o împreună!".

 

 

Starurile nasc la domiciliu

 

“Cred că multe femei, cînd prind gravide, se relaxează şi se permit să nu aibă grijă de corpul lor. Dar am luat o altă cale - am înţeles, în mod clar, ce pot mânca, şi ce - nu. Am urmărit dieta mea şi pentru întreaga sarcină am crescut în greutate doar cu 13.6 kg,” - adaugă mama celebră.  

 

Starurile nasc la domiciliu

 

Potrivit lui Giselle, ea este în deplină înţelegere cu fiul ei de trei luni:

“M-am uitat în ochii lui drăguţi  şi am simţit  o dragoste atotputernică şi nebună, - împărtăşeşte impresiile sale tânăra mamă, - am simţit  ce este dragostea adevărată”.

 

Starurile nasc la domiciliu

 

În afară de fotografii cu bibeluşul, pe paginile Vogue, a apărut o serie de noi imagini ale Giselle, inclusiv foto, realizate după naştere.

 

Starurile nasc la domiciliu

Starurile nasc la domiciliu

 

 

Sursa 1, 2, 3