Stejarul bătrân (Video)

/ Vizionări: 2118

дуб

 

Stejarii trăiesc foarte mult, două sau trei sute de ani nu e un termen prea lung pentru ei. Acest lucru le distinge de alte specii de copaci. Frunzele de stejar pe la început sunt foarte luminoase și proaspete, de multe ori au o suprafață lucioasă, și chiar pot fi numite prefecte. Dar atunci când planta își expune frumusețea sa atât de curajos, întotdeauna se vor găsi niște ființe dornice s-o mănânce. Și frunzele frumoase de stejar cad pradă omizilor, gărgărițelor de stejar și miilor de alte guri flămânde care le pot devora.

S-ar părea că grădina noastră este formată exclusiv din plante. Însă dacă ne uităm mai atent, găsim mii de creaturi mici, care în fiecare zi luptă pentru viață și sunt implicate în drama mare regizată de natură. Tehnologiile moderne permit spectatorului să se simtă în mijlocul acțiunii și să descopere microcosmul uimitor, care a fost întotdeauna la o aruncătură de băț.

 

Sursa: megogo.net

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137