Ştergeţi termenul «orientare sexuală» din Legea privind Combaterea Discriminării

/ Vizionări: 3386

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Aceasta este o cerinţă a Coaliţiei pentru protecţia familiei şi moralitatea în Republica Moldova. activişti ei cred că a menţiunii de orientare sexuală în lege conduce la legalizarea homosexualităţii în ţară. Timp de trei zile au colectat în centrul capitalei a semnat cererea la Ministerul Justiţiei.

- Termenul de "orientarea sexuală" este asociat cu şi pervertit înţelegere imorală a relaţiilor sexuale care distrug personalitatea, de familie şi societate, deoarece implică homosexualitatea, pedofilia, bestialitatea, sado-masochism, necrofilie, şi aşa mai departe - a spus părintele Vasile (Filatov).

În centrul Chişinăului în timpul unui protest la datorie, voluntari, chemarea la lupta pentru familie, copii şi relaţiile tradiţionale. "Nu - homosexualii din Moldova", "Gandeste-te la copiii dumneavoastră" - a auzit sloganurile pe strada principală a capitalei. Şi trecătorii fost dorul lelii de către stânga şi semnăturile acestora în cadrul recursului la Ministerul de Justiţie:
-Lumea creata de Dumnezeu frumoase - modul în care este. Nu este nevoie de a schimba nimic şi merge împotriva voinţei lumii. Şi ceea ce a fost scris a fost scris intr-o pereche între femei şi bărbaţi ...

TV7, Moldova TV7 TV | 04.07.2008
Sursa: "Revista presei"

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137