Steve Jobs și dieta sa specială

/ Vizionări: 3870

Стив Джобс

 

Puțini oameni știu că în tinerețe Steve Jobs, influențat de cartea lui Arnold Ehret "Sistem de vindecare cu dieta fără mucus" a ținut dieta crudă pentru un an întreg (în 1975), precum și a ținut periodic post. Apropo, în perioada aceea Jobs a trăit la o fermă de hippie și a crescut (da-da) mere :).

Dieta raw-vegan si beneficiile ei pentru organism
Dieta raw-vegan si beneficiile ei pentru organism

Apropo, soiul preferat de mere al lui Jobs a fost - macintosh. Peste un an, Steve a trecut la dieta vegană, pe care a ținut-o aproape până la sfârșitul vieții, și din când în când a mâncat pește.

Cîteva povestiri despre Steve Jobs din cartea de Jeffrey Young - "іCon":

- În noaptea de Halloween, copiii mergeau din casă în casă, în căutare de dulciuri și după tradiție băteau la ferestre și uși cu strigăte "truc sau tratarea!".  Când au sunat la ușa casei lui Steve, el a deschis-o ținînd în brațe un copil, iar în a doua mână – cadourile pentru copii. Fiind un vegetarian convins și ducând un mod de viață sănătos, Steve i-a oferit copiilor sticluțe mici cu suc de morcov.  

- Într-o zi familia Jobs a fost vizitată de familia președintelui Clinton în casa sa în Woodside. Lorin, soția lui Steven, l-a invitat pe Michael Chiarelo, bucătarul-șef dintr-un restaurant renumit. Ea a pus în fața lui sarcina de a găti mâncăruri delicioase, folosind doar produse vegetariene, dar și ca legumele să fie tratate termic pentru puțin timp.

(Un prieten a familiei, om de afaceri renumit, după gustarea bucatelor vegetariene, aproape crude, care au fost servite la cină în casa lui Steve, a vorbit, ulterior, că aceste sunt foarte bune, dar numai cu condiția că veți pleca de la cină destul de devreme pentru a reuși să ajungeți într-un restaurant)

 

Sursa