Stockholm — Ecologic City 2010 ani

/ Vizionări: 5122

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Stockholm
Ieşiţi la centrul de construit oraşe dens şi plămânii lor de a respira aer curat ... Nu, acest lucru nu este utopie, ci realitate, reprezentat în capitala Suediei. Comisia Europeană a invitat de Mediu de la Stockholm City în 2010. Stockholm, poate fi privită ca campion al Europei cu privire la conformitatea cu standardele de mediu. În cazul în care SUA sau Australia, în emit medie anuală de peste 20 de tone de CO2 pe cap de locuitor, apoi la Stockholm, cifra este de doar 4 tone, în funcţie de arhitect Stellan Fryuksel. GE responsabil pentru districtul de planificare Hammarby Stockholm Shostad.

Infrastructură şi conştiinţa.

"Suntem adesea întrebat: cum aţi reuşit să realizeze astfel de obiective? Răspunsul nostru - secretul succesului constă în infrastructură ", - spune Fryuksel. În zona Hammarbryu Shostad creat un sistem special care ajută la reducerea emisiilor de substanţe nocive în atmosferă. Astfel, ultima zonă industrială cu un viitor incert transformat într-o zonă rezidenţială atractiv. Nu există nici o penurie de parcuri, locuri de joaca, cu vedere la apa cu panza.

Un element-cheie a obiectivului de mediu stabilite este de a aduce la proiect a populaţiei. Condiţii de viaţă în matrice trebuie să contribuie la protecţia mediului. Deci, mai întâi a fost foarte important detaliu pentru a informa publicul, explică Jonas Torblom. El este responsabil pentru marketing în Envas companie de reciclare a deşeurilor. Numai în cazul în fel de gunoi de oameni, sistemul va funcţiona în mod eficient.

ţeavă de vacuum pentru eliminare.

Atras atenţia în mijlocul structurii sticlă matrice. Acest centru de informare. El a fost planificată iniţial doar pentru localnici. Acum, însă, a devenit un magnet pentru experţi din întreaga lume care vin la Stockholm pentru a vedea environmental furnizarea de caldura in apartament sau aşa, deoarece nu există de curăţare a apelor uzate şi reciclarea deşeurilor.

deşeurilor biodegradabile într-un container, suport de hârtie - în altul, în containere separate pentru deşeuri general care nu pot fi reciclate. În faţa fiecărei clădiri de la sol să trei ţevi verticale cu camine de vizitare pentru eliminare. Ele sunt utilizate ca ambalajul original pentru acumularea temporare a deşeurilor. Gunoi nu vor fi colectate şi transportate printr-o conductă subterană a unui vid comune centru de prelucrare.

Biogaz din canalizare.

Nimic nu este irosit - chiar gunoi, care nu este reciclabil. Cu generarea de electricitate de ardere lui şi a apei calde pentru încălzirea centrală. Noi folosim apelor uzate tratate.

Când apa a trecut prin bateria în apartamente şi birouri, şi răcită, este deja de racire de aer conditionat. Înainte de a ajunge în cele din urmă în Marea Baltică, apei tratate se transformă încă o turbina pentru a genera energie. Apelor reziduale şi de a beneficia de curăţare lor - ei sunt o pereche excelenta de biogaz, care, de exemplu, este umplut autobuze de oraş.

Planificarea ca un factor ecologic

O premisă pentru o astfel de infrastructură, care a fost ridicat de la Stockholm, este o planificare urbană aproape, unde o rezidenţiale zone atractive sunt pe o zonă limitată. Numai dacă distanţa dintre toate sistemele sunt mici, ei vor lucra în mod eficient. Pentru a efectua un mod de viaţă inofensiv pentru clima ar trebui să fie solicitată ca o alternativă la oraşe, care ocupa o suprafata mare, şi-case de familie unică.
De asemenea, este important să-sistem bine dezvoltat de transport civile, pentru a încuraja oamenii să schimbe de la autoturisme la autobuzele şi tramvaiele. Apropo, în trenuri jadeit Suedia utilizarea "verzi" de energie. Prin urmare, ţara şi are astfel de mareIndicatori privind emisiile de dioxid de carbon în atmosferă.

earth.yzoz.com