Strauss-Kahn: Europa e pe moarte. Mă mut în Rusia

/ Vizionări: 4572
Tag-uri: ,

СТРОСС-КАН: ЕВРОПА УМИРАЕТ. Я ПЕРЕЕЗЖАЮ В РОССИЮ

Fostul șef al FMI, Dominique Strauss-Kahn a decis să se mute la locul permanent de reşedinţă în Rusia. Omul care a fost acuzat de hărțuire sexuală după ce a declarat deschis despre dispariția iminentă a dolarului și a euro, a scris în Twitter-ul său despre dorința de a trăi în Rusia

СТРОСС-КАН: ЕВРОПА УМИРАЕТ. Я ПЕРЕЕЗЖАЮ В РОССИЮ

"Europa e pe moarte. Mă mut în Rusia ", - a scris Strauss-Kahn.

Nu este surprinzător că cunoscutul finanţator francez recent a intrat în Consiliul de Supraveghere al Fondului Rus de Investiții Directe și în Consiliul de Supraveghere al Băncii de Dezvoltare Regională Rusă, care aparţine companiei "Rosneft".

În afară de Strauss-Kahn, Consiliul de Supraveghere al Fondului Rus este format din Alexei Uliukaiev, Serghei Ivanov, Anton Siluanov și Elvira Nabiullina.

Apropo, într-un interviu recent oferit postului de televiziune Rusia 24, eroul nostru a sugerat jurnaliștilor că "experiența sa a fost foarte utilă pentru mediul de afaceri rusesc".

Reiese că oamenii care se gândesc la viitor (chiar şi din elită), înțeleg că Europa Gay nu are perspective și a sosit timpul să ne mutăm pe insulele stabilităţii.

 

 

Sursa: rodina-msk.ru