Studenţii canadieni aleg profesii verzi

/ Vizionări: 2908

Studenţii canadieni aleg profesii verzi

 

Studenţii canadieni tot mai activ aleg programe educaţionale legate de protecţia mediului înconjurător. Acest lucru se datorează faptului că experţii prevăd o creştere a locurilor de muncă în sectoare "verzi". De exemplu, a crescut brusc înscrierea studenţilor la programe, cum ar fi planificarea utilizării terenurilor şi protecţia mediului înconjurător.

 

Studenţii canadieni aleg profesii verzi

15 profesii ecologice ale viitorului
15 profesii ecologice ale viitorului

Cel mai recent studiu ECO Canada (Environmental Career Organization) a arătat că numărul studenţilor "verzi" în universităţi a crescut cu 40% în perioada  2000-2007. În colegii – cu 10% în perioada 2000 - 2005. În Ontario, a fost observat boom-ul "verde": în colegii locale au apărut 35 de programe ecologice noi pentru perioada 2008-2010. De o  popularitate deosebită se bucură programele "verzi" în domeniul construcţiilor.

Apropo, târgul de locuri de muncă în Ontario din acest an include şi o secţiune numită locuri de muncă vacante "verzi". Potrivit ECO Canada, aproximativ 2 / 3 din companii, producătoare de produse ecologice, intenţionează să angajeze mai mult personal în următorii cinci ani.

 

 

Sursa: thegreenville.ru

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137