suc de Blueberry previne afectarea memoriei

/ Vizionări: 3792

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

голубика

utilizarea zilnică de 0,5 suc de afine L poate împiedica slăbirea memoriei. Potrivit oamenilor de ştiinţă, suc de boabe ajută la restabilirea amintiri, chiar şi după ce memoria a început să se deterioreze.

Experimentele au fost efectuate de către specialiştii de la Universitatea din Cincinnati (SUA), a arătat că după 12 săptămâni de curs "pensionarii terapie de afine cu 40% s-au descurcat mai bine la testele de memorie. După trei luni, de testare a fost efectuat din nou, iar rezultatele subiecţii testaţi au fost cu 33% mai bună decât sucul de struguri stare de ebrietate.

Oamenii de ştiinţă cred că efectele benefice au antioxidanţi antocianine naturale (acestea sunt vopsite în albastru afine). Studii anterioare au demonstrat ca afinele imbunatateste concentrarea si ajuta la combaterea o varietate de boli, de la boli de inima la cancer. De exemplu, anul trecut, personalul de la Universitatea din Michigan au descoperit ca afinele protejeaza impotriva probleme cu vasele de sânge şi diabetul, ca previne depunerea de grăsime în zona abdominală, reduce nivelul colesterolului şi a glicemiei.

Un cuplu de ani în urmă, un experiment la şobolani şi şoareci au arătat că antocianine încetini semnificativ creştere de colonii de celule canceroase. Experimente, de asemenea, a demonstrat că în unele cazuri, nu numai încetineşte creşterea tumorilor maligne, dar a ucis, de asemenea, 20% din celulele canceroase.

Acum, însă, a devenit clar că sucul de afine - de asemenea, un instrument excelent şi ieftine care vă permite să "conţină" de memorie pe degetele de la picioare noastre.

Sursa - science.compulenta.ru . pregătite în conformitate cu Daily Mail .