Sucul de cătină albă

/ Vizionări: 29100

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

/ Articles/24sep07_oblepiha/big.jpg Multi oameni prefera pentru a face gem din cătină albă. Familia noastră nu utilizează tratament termic în pregătirea acestui gem, asa ca o mult mai gustoase.

După numărul de colectare dorit de boabe, dacă este necesar, mutaţi - curată a căzut într-o găleată de crengi şi frunze. Pregătiţi bănci - spălaţi-le cu pulbere şi se sterilizează timp de 15 minute, pe feribotul care (sau în cuptor). Sterilizează, loc jar pe un prosop cu susul în jos - se răcească. Se prepară un capac de plastic - numărul de cutii de conserve şi se sterilizează ei - pe podea în interiorul unui minut în apă clocotită. În cazul în care acoperirea orelor suplimentare în apă clocotită, ele sunt deformate şi sunt potrivite pentru utilizarea în continuare nu va fi. După răcire, băncile, în ea adormi câteva linguri de fructe de padure, apoi sus, aceeaşi cantitate de zahăr. Banca sterilizate închide capacul şi se agită de mai multe ori. Apoi este scos capacul, vasul înapoi la somn de trei sau patru linguri de fructe de padure si zahar. Totul va agită din nou. Prin completarea borcane, gândacul boabe nedorite. spaţiu PAC rămase (0,5-1 cm) umplute cu zahăr. Banca este gata. Acum puteţi să-l ia în pivniţă. La cateva saptamani de zahăr se dizolvă complet în suc de fructe si dulceturi va fi gata pentru utilizare.