Sud trib american încearcă să se izoleze de civilizaţiei occidentale

/ Vizionări: 5452

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

de viaţă comunitară în junglele din nativii Argentina a decis să păstreze său de tineret de la relele din jurul lumii dezvoltate.

Bătrânilor situat în nord-estul încercarea de soluţionare a Mbororo Fort, au spus ei, a pus capăt dezorientare spirituală a copiilor lor. Saptamana trecuta, doi dintre ei sa sinucis, o altă încercare de încheiat fără succes.

De 60 de zile, nimeni sub vârsta de 20 de ani nu va putea să părăsească satul. Alcoolul va fi interzis.

Carantina a cărei acţiune în caz de succes poate fi extinsă, vor fi furnizate de către voluntari din populaţia satului, al căror număr va fi aproape 70 de persoane.

Satul strămoşesc Silvino Moreira a declarat că adoptarea unor tradiţii de Vest a dus tribului său, care a devenit cunoscut ca Guarani, o criză.
În ultimii 20 de ani populaţia satului său a fost redus la jumătate, şi el se temea că o facem să nu decisiv în acţiune Fort Mbororo dacă nu rămâne Guarani.

Fort Mbororo situat în apropierea Iguazu, o cascada de cascade frumoase, care vin pentru a vedea peste 1 milion de turisti anual. Ei au fost cei care au adus cultura occidentală la pragul de la Fort Mbororo.

Mulţi săteni vinde obiecte de artizanat pentru turişti, dar Guarani îngrijorat de faptul că afară şi ispite de Vest, pe care le aduc cu ei, distruge tradiţionale Aboriginal modul de viaţă.
În ciuda pierde cea mai mare a terenurilor lor, Guarani sunt încă fideli culturii lor, inclusiv a tehnicilor tradiţionale pentru a înţelege proprietăţi medicinale de plante junglă.

Cu toate acestea, potrivit unor estimări, jumătate din copiii Guarani care suferă de malnutriţie, deoarece localnicii au pierdut terenurile lor, care a fost minat tradiţionale traiul lor.

Cascade Iguazu apar în filmul "Misiunea" (1986), în care misionar iezuit (Jeremy Irons) încearcă să atragă Guarani la creştinism.

Ben Martin
Sursa: http://www.inopressa.ru