Suedia va pune UE pe şine verde

/ Vizionări: 4066

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Suedia
Ministrul energiei şi al mediului din ţările UE s-au adunat în zonă de schi suedeză sunt pentru a verifica planurile de şase luni înainte de summitul de la Copenhaga asupra climei cheie.

Suedia intenţionează să utilizeze poziţia sa de preşedinte temporară a UE de a traduce "pe şine verde, întreaga UE - fără excepţie şi fără rămase în urmă.

Guvernele ţărilor din UE au în vedere trei căi principale de combatere a încălzirii globale. Prima dintre ele - producţia de "curate" de energie electrică din resurse regenerabile - cum ar fi lumina soarelui şi de căldură -, precum şi economii de energie, prin promovarea transferului de masă la o resursă intensivă tehnologii mai puţin, inclusiv construcţiile şi producţia de automobile.

Acest concept, care, în Uniunea Europeană numit "eco-eficienta", este dedicat în prima zi de discuţii la summitul de la Ore raportul elaborat vede de economisire a energiei şi, totuşi, una dintre modalităţile de a atenua impactul crizei economice.

Un alt prin reducerea creşterii temperaturii atmosferice UE consideră menţinerea defrişărilor, în creştere în ţările sărace. În acest scop, Uniunea Europeană poate furniza până la două miliarde şi jumătate de euro pe an.

În cele din urmă, una dintre măsurile cele mai ambiţioase trebuie să fie reducerea emisiilor nocive în atmosferă. UE a promis de a reduce participatia la 20 la sută până în 2020, rapoartele de Euronews. În cazul la Summit-ul de la Copenhaga vor fi luate în conformitate cu acordul, reducerile de emisii ar face 30 la sută din nivelurile din 1990 până în anul.

ecoportal.ru

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137