Summit-ul ONU climatice închis

/ Vizionări: 3198

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Summit-ul ONU privind clima Ieri a fost închis în mod oficial climatice Summit-ul ONU de la Copenhaga, preşedintele a închis şedinţa în plen şi toată lumea a dorit să prezinte un Crăciun fericit şi a mulţumit acestora pentru cooperarea lor.


Summit-ul climatice, sau Conferinţa părţilor la Convenţia-cadru a ONU privind schimbările climatice - Sâmbătă încă în măsură să ia rezultatul reuniunii.

Obama a numit un acord de progres major de la Copenhaga

"Progres important", a cerut sâmbătă, U. S. Preşedintele ajuns la un acord de conferinţa internaţională de climă, în Copenhaga. Aceasta este liderul SUA, dar pe timp de noapte întors din capitala daneză, a declarat Casa Albă.

"Pentru prima dată în istoria toate economiile importante ale lumii s-au adunat să îşi asume responsabilitatea pentru luarea de măsuri împotriva ameninţării de schimbările climatice", - a declarat preşedintele. Potrivit acestuia, "după o lungă şi extrem de dificile negocieri, această descoperire importantă va pune bazele pentru o acţiune internaţională în următorii ani."


Asupra climei Obama a spus în acel moment, viata ca la Washington, aproape paralizat de zapada grea - un record de aproape 80 de ani. Ies la reporteri, preşedintele sa scuzat pentru ei, deoarece ei "s-au târât aici, în această vreme", dar a explicat acest subiect important, şi, prin urmare, declaraţia nu ar putea fi amânat pentru o dată ulterioară. in gluma, de asemenea, el a adăugat că pentru prima oară după trecerea de la Chicago nativ sale la Washington într-o zăpadă "se simtă ca acasă", Itar-Tass.

Vzglyad.ru

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137