Supă de legume cu lapte

/ Vizionări: 4554

 

Молочный суп с овощами 

 

Reţeta pentru supa de legume cu lapte. Se prepară rapid, 20 de minute pe foc şi se poate servi la masă.

 

Felul de mîncare vegetarian este perfect pentru exacerbarea autumnală de răceală şi gripă, deoarece legumele şi ierburile conţin vitamina C, B, fier şi alte elemente necesare.

 

Ingrediente:

250 g de lapte

100 g de conopidă

1 morcov

150 g de apă

2-3 linguri de mazăre verde

2-3 cartofi

1 linguriţă de unt

sare, mărar şi pătrunjel

Legume
Legume

 

Modul de preparare:

  1. Se amestecă laptele şi apa, se toarnă într-o cratiţă emailată, se aduce la fierbere.
  2. Morcovul se taie pai şi se adaugă în lapte, se fierbe 5-8 minute.
  3. În timp ce fierbe morcovul, varza se separă în bucheţele, cartofii se curăţă şi se taie pai.
  4. Se adaugă cartofii şi varza , se sărează şi se fierbe la foc încet încă 10 minute.
  5. După, se adaugă mazărea şi atunci cînd fierbe, untul şi verdeaţa tocată.
  6. Cînd supa începe să fiarbă, se scoate de pe foc, se toarnă în farfurii şi se serveşte.

 

 

Sursa: ecologico.ru