Sursă inepuizabilă de energie

/ Vizionări: 10438

Sursă inepuizabilă de energie

 

Sursă inepuizabilă de energie

 

Luna Ring va transmite energie pe Pământ cu ajutorul razelor
Luna Ring va transmite energie pe Pământ cu ajutorul razelor

Una din sursele alternative de energie este bateria solară care converteşte radiaţiile electromagnetice solare sau pur şi simplu lumina în electricitate. Astăzi se marchează dezvoltarea rapidă a producerii celulelor solare într-o varietate de moduri.

Bateria solară este practic o sursă inepuizabilă de energie. Mai recent, acest tip de sursă de energie se folosea în general în industria aerospaţială. În prezent, domeniul de aplicare al panourilor solare a crescut semnificativ, şi acum ele pot fi cumpărate de aproape fiecare om.

Plasând panourile solare pe acoperiş, veţi putea, cu un număr necesar de zile însorite, asigura casa dvs. sau vila cu iluminat.

Utilizarea energiei solare este destul de benefică, deoarece acest tip de energie este ieftin, sigur, liniştit şi ecologic curat. Acum, panourile solare sunt larg distribuite şi utilizate în electronice de consum. În baza celulelor solare acum se produc laptop-uri, telefoane mobile, etc. Aproape orice dispozitiv poate fi mobil, dacă veţi utiliza baterii compacte portabile în baza panourilor solare.

Energia solară este utilizată pentru asigurarea cu energie electrică a clădirilor, atât rezidenţiale, cât şi oficiilor.

Energia şinelor: aşteptăm trenul
Energia şinelor: aşteptăm trenul

Piaţa modernă a celulelor solare este împărţită în mai multe clase:

- Celule solare de o putere mică (low-power), care sunt folosite pentru încărcarea telefoanelor mobile, PC-urilor şi electronică similare. Pentru această clasă este caracteristică o suprafaţă mică de plăci fotovoltaice şi un preţ destul de ridicat.

- Panourile solare universale fabricate pentru asigurarea cu energie în condiţii de teren, astfel încât sunt cele mai potrivite pentru diferite tipuri de călătorii turistice. Panourile solare universale de import diferă printr-o calitate relativ bună, un design atractiv, au adaptoare suplimentare şi un preţ accesibil. Panourile solare universale, făcute de producătorul autohton sunt de fabrică şi în semi serie. Costurile şi calitatea celulelor variază în limitele largi, de aceea cumpărând un panou solar, ar trebui să luaţi în considerare fiecare model separat.

- Panouri de celule solare reprezintă un set de plăci fotovoltaice, care sunt fixate pe un substrat. Aceste panouri servesc drept bază pentru construirea unor dispozitive mai moderne şi mai confortabile pentru utilizatorul final.

Celulele solare funcţionează destul de decent şi în condiţiile regiunii Moscovei. Din punct de vedere economic cea mai justificată este, instalarea panourilor solare în cele mai însorite regiuni ale Federaţiei Ruse – sudul european al Rusiei, sudul regiunii Volga, Uralul de Sud, Siberia de Est, Orientul Îndepărtat.

 

Sursă inepuizabilă de energie

 

 

Sursa: green-dom.info