Susţinere şi sprijin

/ Vizionări: 2336

Susţinere şi sprijin  

 

Piscine cele mai bune pentru familie, mediu și portmoneu (Video)
Piscine cele mai bune pentru familie, mediu și portmoneu (Video)

Într-un studiu realizat la Universitatea din Florida cercetătorii au examinat rolul de sprijin în cadrul familiilor, în care ambii soţi se confruntă cu stresul zilnic la locul de muncă, intervievînd 400 de perechi. S-a dovedit că lipsa de sprijin este una din principalele cauze de divorţ şi de prăbuşire a unei cariere.

 

Soţii care au simţit sprijinul în cadrul familiei, au recunoscut că sunt mulţumiţi de căsătorie şi le este mai uşor de a tolera stresul la locul de muncă, ei obosesc mai puţin şi mai bine comunică cu colegii lor. În plus, astfel de oameni mai rar simt oboseala la sfîrşitul zilei de lucru şi doresc să-şi petreacă timpul cu cei apropiaţi, sunt mai puţin critici cu perechea lor.

"Cel mai important pentru un mediu sănătos în familie este să învăţaţi să nu vă distanţaţi de cei dragi şi să fiţi capabili să explicaţi motivele dispoziţiei proaste. Elucidarea gîndului "cui îi este mai rău" duce la confuzie, resentimente şi, din păcate, de multe ori se termină cu divorţ. În timp ce în cuplurile, în care soţii se sprijină reciproc în situaţii de stres, problemele doar unesc şi consolidează căsătoria "- explica dr. Hochvarter.

 

 

Sursa: vegopolis.ru

 

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137