Sute de familii vor fi salvate datorită acestui centru deschis în Moldova! - VIDEO

Sute de familii vor fi salvate datorită acestui centru deschis în Moldova! Specialiștii de acolo îi vor ajuta pe oameni să scape de cele mai mari vicii - VIDEO

Specialiștii de acolo îi vor ajuta pe oameni să scape de cele mai mari vicii Drogurile, alcoolismul sau jocurile pe calculator sunt doar câteva dintre viciile care ajung să-i facă pe unii oameni să se îndepărteze de familie și apropiați. De acum și în Moldova există șanse de reabilitare pentru oameni cu astfel de vicii.

Centrul Trinity House a fost recent deschis în țara noastră, iar zeci de persoane deja au apelat la serviciile psihologilor și specialiștilor în terapie, de acolo.

În Ucraina, centrul Trinity House activează de peste 16 ani, iar în tot acest timp sute de persoane au fost ajutate, acestea apropiindu-se tot mai mult de familiile lor.

Oamenii de ştiinţă au echivalat dependenţa de reţelele sociale cu alcoolism
Oamenii de ştiinţă au echivalat dependenţa de reţelele sociale cu alcoolism

Detalii despre noul centru, utilitatea acestuia într-o societate, dar și cine și cum poate fi ajutat, aflați în reportajul video de mai sus.

 

 

Sursa: kankan.md

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137