ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Tăierea cartofi înainte de gătire se privează de minerale



Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Oamenii de stiinta de la Serviciul de Cercetare Agricolă (SUA) a declarat că procesul de gatit cartofi poate afecta în mod semnificativ conţinutul de minerale.

Deci, de tăiere cartofi înainte de preparare poate reduce timpul de gătire, dar ar lipsi de tuberculi la 75% din aceste minerale. Aceste constatări, în special, a venit genetician Shelley Janske şi biolog Paul Bethke.

Janske şi Bethke supuse şase soiuri de cartofi la diferite metode de preparare şi a analizat apoi schimbarea de potasiu şi o duzină de alte minerale.

De asemenea, oamenii de stiinta au testat ipoteza că, după înmuierea (zile în apă), cartofi pierde minerale. Sa constatat că zi după ce în apă, conţinut de potasiu de cartofi care nu sa diminuat.

Astfel, dacă doriţi pentru a reduce cantitatea de minerale consumate cu cartofi - ivi chiar înainte de gătit. Dacă, dimpotrivă, este important să obţineţi un efect nutriţional cel mai mult - cartofi bucătar întreg.

http://iscience.ru/

ABONAȚI-VĂ
Miercuri, 23 iulie 2008 9:05
Vizualizări: 2645

Citiţi de asemenea

Rețetă simplă și eficientă pentru însănătoșire. Nu creează dependență și curăță eficient mucoasa plămânilor.Beneficiul...
113
Valea râului Hunza (la granița dintre India și Pakistan) este numită "oaza tinereții". Durata de viață a locuitorilor ac...
102
Îmi place foarte mult să încălzesc sauna! Intru în camera cu aburi, stau pe verandă, beau ceai. Dacă merg la saună, rămâ...
145
Cercetătorii de la catedra de ginecologie și obstetrică a Universității Stanford au declarat că au practic inventat o te...
87