Ţânţarilor şi a verucilor

/ Vizionări: 11034

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

De la tantari si neg Pentru sensibil la muşcăturile de ţânţari oameni o baghetă magică reală este o plantă rostopască. Este suficient să frecaţi locul înţepătura foaie mototolită de rostopască proaspătă, cum ar fi mâncărime treci imediat. Şi pentru a ţânţarilor cât mai mult posibil enervată care aveţi nevoie pentru a pregăti unguent următoare din tantari: să ia o lingură de ulei vegetal, o lingura de otet si o lingura de apa, toate acestea se amestecă, se obţine Salve perfectă, care vă va proteja de tantari.

ceea ce priveşte rostopască printre oameni, nu numai pentru suc, care, impreuna cu extract lichid, diluat cu glicerină, utilizate frecvent pentru a elimina negii, bataturile, papiloame ale mucoasei în laringe, cancerul de piele. interes din plante este planta intreaga (rădăcini de iarbă). Iarbă şi suc colectate în iunie-iulie, rădăcini - în toamnă. ierburi uscate ar trebui să fie efectuate rapid, încercând să menţină plantelor la fel de mult ca sucul lăptos posibil.

În prezent, medicina de multe ţări rostopască este utilizat în boli ale ficatului, vezicii biliare, şi ca un analgezic pentru ulcer peptic. rostopască Insistati numit ca un laxativ si diuretic.

Pentru bolile pochekamennoy de tratament, cum ar fi anti-alergice, Anthelminthics trebuie să pregătească, după cum urmează: o lingura de plante medicinale sub formă de praf uscat timp de două ceşti de apă fierbinte, insistând 04:00, ia un sfert, o jumatate de ceasca de dimineaţa şi seara. Cum să rănile de vindecare, de regenerare stimulent: o lingura (un an şi jumătate se poate) strivit plante uscate la o cana de apa clocotita, apăsaţi de 4 ore, se aplică extern.

Rostopască are activitate antitumorala, rezolvă cicatrici după infarct miocardic şi accident vascular cerebral. Ia o lingura de plante într-un pahar de apă fiartă, a susţinut exact 15 minute într-un termos. Acceptă două linguri de trei ori pe zi înainte de mese.

Într-un amestec cu urzici şi Calendula împiedică extinderea metastazelor. Ierburile sunt luate în părţi egale în greutate, sunt zdrobite şi amestecate. O lingura de colectare este umplut cu un pahar de apă fiartă şi se insistă într-un termos. Este o jumătate de pahar de post de dimineaţă şi înainte de cină.

Se presara cu ierburi praf hardhealed rănile (pune o poate de frunze proaspete). Perfuzie cu doze mici luate în boli ale ficatului, tractul gastro-intestinal, vezicii biliare, gută, hemoroizi, reumatism, boli oncologice ... Infuzie de plante: o lingură de apă fierbinte este turnat un pahar, să păstreze o baie de apă timp de 15 minute. Este de trei ori pe zi timp de o linguriţă 20 minute înainte de a mânca.

Suc şi smântână din iarba (strivit de pulbere iarba amestecat cu lanolină şi vaselină în cantităţi egale) este utilizat în tratamentul de bataturi, psoriazis, eczeme, tuberculoza, lupus, negi, papiloame, şi cancerul de piele. frotiu Leziunea două sau trei ori pe zi.

Rostopască previne dezvoltarea adenomul. În vara aceasta este mai bine sa folositi in salate: trei-patru frunze pe zi. Şi în timpul iernii ia tinctură de frunze uscate în votcă (1:10). Bea o linguriţă de două ori pe zi. Este de 2-3 săptămâni, apoi bea "Befungin" (extras de mesteacăn ciuperca). Pot fierbe în chaga 01:10 raportului şi a primi o lingurita de trei ori pe zi.

Reţineţi că rostopască, utilizând, în orice caz, tratamentul nu trebuie sa depaseasca trei-patru săptămâni şi nu poate depăşi doza.