Ţara în care femeile poartă cele mari înalte tocuri din Europa

/ Vizionări: 3934

Где носят самые высокие каблуки в Европе 

 

Complexate de faptul că sînt cele mai scunde din Europa, britanicele poartă cele mai înalte tocuri de pe continent, potrivit unui studiu citat de Telegraph.

 

Femeile din Marea Britanie poartă tocuri cu o lungime medie de 8,3 centimetri, cu peste 2 centimetri mai mari decît franţuzoaicele, care poartă tocuri ce au în jur de 6 centimetri.

Pe locul al doilea în clasamentul celor mai înalte tocuri de pe continent se află Spania, cu o lungime de 8,1 centimetri, urmată de Danemarca – cu 7,6 centimetri, Germania – 6,8 centimetri şi Franţa – 6 centimetri.

Rezultatele studiului nu sunt surprinzătoare, avînd în vedere că britanicele cu vîrste cuprinse între 18 şi 29 de ani sunt cele mai scunde femei din Europa, avînd o înălţime medie de 163 de centimetri.

Următoarele în clasamentul înălţimii sunt femeile din Spania, avînd cu un centimetru mai mult decît englezoaicele. Nemţoaicele, deşi poartă tocuri destul de înalte, sînt ajutate şi de natură, în această ţară înălţimea medie fiind de168 de centimetri.

În Marea Britanie, înălţimea tocurilor diferă de la o regiune la alta, astfel că cele mai înalte tocuri sunt purtate de femeile din nord-estul ţării - 8,78 centimetri.

 

 

Sursa: moldovenii.md