Tatăl lui fiica, fiica mamei mele

/ Vizionări: 22456

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

TEORIE

Papa şi mama

Fiica tatalui Mama mea a iubit copiii pentru nici un motiv. Tatal meu - pentru acţiunile sale. tatălui meu dragoste şi exigent "nu dat" copilului la naştere. Acesta trebuie să câştige valoarea reală şi de a confirma realizările specifice. Ea stimulează copilul să acţioneze, să progreseze, să avanseze, învaţă-l să se pronunţe, să înainteze şi să trăiască în societate. Iubirea lui relaxează Mama, calmeaza, plicuri şi lulls, dar nicaieri încurajează, sau de apel. În cazul în care copiii de sexe diferite în familie, tatăl instinctiv simte moale in natura, mai tânără fată este necesară la putere şi de sprijin, şi aproape întotdeauna o prada mai mult de fiul ei. Un favorit al mamei mele de multe ori devine un baiat, ca om mic trebuie să fie predate bunătate, compasiune, sensibilitate, afectiune si energie masculina si perseverenta are sunt suficiente.

Fiica tatalui

Plusuri

Din copilăria timpurie, tatăl meu iubit învaţă fiica sa este de obicei de sex masculin, foarte util în viaţă, trăsături: tenacitatea, perseverenta, capacitatea de a lua responsabilitate, o tendinţă de a analiza. Astfel, fată se transformă într-o dezvoltare armonioasă şi stabilă la impact soarta unei persoane. Ea ştie că la fel ca Papa. Dar, o dată tatăl meu bărbat, atunci ea nu a avut nici o îndoială în femeia lui atractivitatea meu pentru toate de sex masculin alţi reprezentanţi. Fiica lui Papa niciodată invidiat şi oferă o acceleraţie iniţială puternică pentru a obţine rezultate diferite. Fiica lui Tatăl este foarte conştient de bărbaţi şi se impaca bine cu ei, care o ajută în căsătorie şi carieră.

Contra

Tată iubitor de fiica ei îndrăzneşte tuturor iubitorilor de potenţiali soţi şi de multe ori previne ei de a se căsători şi de a crea propriile lor de familie. Aceasta afectiune opresive şi dureros de papa care a vizitat fiica mea este tipic pentru părinţii singuri şi familiilor în care nu există dragoste între soţ şi soţie şi respect reciproc. Adesea, tatăl lui fiica preia tatălui său tipic masculin slabe: încrederea în sine, aroganţă, grosolănie, promiscuitatea sexuală şi indiferenţă. Printre fiicele Papa mulţi politicieni şi oameni de ştiinţă precum şi dragostea paternă inspiră credinţa lui neclintită femei în el însuşi. Ei controlează colegii de sex masculin este la fel de uşor ca a reusit toate favorit tati copilărie.


Mamei Fiica

Plusuri

fiica Mama adesea feminin, dotat cu un puternic, intuitiv, artistice, delicat si foarte impresionabili. Ca regulă generală, este bună la gătit, îmbrăcat cu gust. Pentru că nu o gospodină excelentă, o soţie bună, un amant priceput. Dar această fată se simte că ea şi mama ei - un întreg indivizibil. De sex feminin trăsături tipice amplificat de mai multe ori mama eforturilor mele. mame Atitudini transferate automat la iubit fiica lui.

Contra

Fiica lui mama se simte adesea mai nefericit decât tatăl lui fiica. Ea nu a fost sigur de sine, pasive, diferite instabilitate emotionala, vulnerabilitatea şi iritabil, de multe ori se îndepărtează de obiectivul dorit, în adâncul sufletului feminin îndoială valorile lor. Mama iubitoare pentru totdeauna obligati fiica ei cu ea. Acest lucru previne o fata se căsătorească sau alege propriul soţul ei şi apoi trăi împreună cu tinerii. Cu toate consecinţele ... a evoluat de la dragostea maternă deficienţe excesiv interfera în primul rând în viaţa însăşi fiica.

Mai în vârstă şi mai tineri

Uneori, mama şi tata mai mult ca un al doilea copil. Şi înainte de ochii copil mai în vârstă se întrevede în mod constant sora sau frate care a primit toate că nu a ajuns. copilul cel mai mare caracter puternic birui, gelozia lui este temperat, şi să crească un om de incredere, lupta pentru perfecţiune, de succes, dar predispus la tristete si depresie. Natura slab toata viata gelos pe mama mea şi tatăl meu la sora sau frateleşi la vârsta lui, din cauza această ceartă cu toată lumea.

"Nimeni nu" copiilor

Nu este altă categorie de copii. Acestia sunt copii ai căror părinţi dragoste, dar nu legat de un frânghii "gros de" încredere. Dacă părinţii iubim unii pe alţii mai mult decât copiii lor, copil, indiferent de sex-l percepe ca fiind o chestiune de curs. Uneori, el se simte singur şi crede că: "Aici am sa cresc, du-te afară şi am avut totul va fi bine", şi aceşti copii au o dorinţă de a creşte în timp, să caute norocul lor, ei privesc cu speranta spre viitor. Când aceşti copii cresc, este mai uşor să găseşti al doilea semestru, ceea ce este puternică şi dragostea credincioşilor.Ceea ce oamenii cred că de Papa şi cititorii mamei fiica citit într-un sondaj de corespondenţi noastre.

Tihon V., 38, şef de departament: În viaţa mea am întâlnit un astfel de "Mama's bucata. Soţia mea a fost în imposibilitatea de a rupe relaţiile strânse cu mumia lui. Mama soacră, din prima zi după nuntă a avut un rol activ în viaţa noastră: să ne sunaţi de 10 ori, şi să aducă alimente, brusc a apărut în seara, amenajat pentru multe demontarea abatere meu, plângând, a reuşit, sfătuit. Soţia mea, nu a putut rezista toate astea, explicând toate că dragostea absurdă pentru mama mea. Desigur, am încercat să opresc totul, dar fără folos. Ele sunt unite împotriva mea, a expus un idiot si un ratat. Ca rezultat, ne-am despărţit. Numai atunci am luat o respiraţie profundă. Desigur, pare foarte rău pentru fiul ei, care a rămas alături de soţia sa. Am încercat să comunice cu el, dar seturile de fostul mama soacră sus un fiu împotriva mea, strigînd, jignitoare, cerând bani. Acum, am o familie de altă parte, soţia mea absolut adulţi, frumoasa, desteapta. Ea are o relaţie bună cu fiul meu, el a fost fericit cu ea comunică.
Ce-a face cu fiica lui mama? Rob departe de mame! Detaşare de toate. În caz contrar, o astfel de fată ", împreună cu mama ei pe umeri" ruina viaţa pentru totdeauna.

Piotr Samoilov 1932: sotia mea - o singura fiică în familie. Mama soacră sa ridicat singur. Dar dragostea speciale nu au pentru fiecare alte preaviz. Ele sunt constant de luptă. Sun în fiecare zi, şi o conversaţie telefonică adesea pompat în resentimente. Şi oricum, soţia mea se plânge de multe ori la mine despre mama sa. Trăim împreună timp de 7 ani, dar în acest timp nu există nici o îmbunătăţire. Am avut deja doi copii: fiica - patru ani, fiul lui - 1,5. Desigur, vom încerca să îi trateze acelaşi mod, dar soţia mea este mult mai ataşat pentru fiul ei, si eu - cu fiica ei. Gândiţi-vă că avem copii o mama "lui" nu va fi. Nu voi!

Ivan, 36 ani: Sincer, cu care se confruntă cu un astfel de concept recent. firma noastra are o fata, peste care este tot încep să joace trucuri. Dar ea refuză cu încăpăţânare să ignore ceea ce este evident. Recent, mama mea a avut 32 mesaje trimis-o! Asculta, de ce este un adult? În orice conversaţie totul se reduce la expresia: "Mama mea a spus ..." fetele deja 28 de ani, nu merge oriunde, nimeni nu este găsit, după ce a lucrat mama ia maşina ei, şi duce acasă. Cina împreună, merg la teatru împreună. fiica Mamei - biata femeie ... ea nu va trăi viaţa mea. Şi cum de a schimba toate astea? Da se poate! Deci, va trăi. Apropo, mama ei a declarat recent: "Te iubesc pentru tine goale ..." Ne pare rau fata!

Pauline, 25 de ani: I - fiica tatălui. Avem o relatie excelenta cu tatăl său. El ma înţeles întotdeauna, toate ajutor şi sprijin. Nici unul dintre prietenii mei tineri cu el nu a fi comparate. Am călătorit recent în Italia. A avut o mare de timp. Sigur, prietenul meu ia infracţiune la mine. El spune că îmi place mai mult pe tatăl meu. Si ce daca? Să presupunem că se potriveşte tata. Apoi, voi il iubesc mai mult. Nu văd nimic în neregulă cu faptul că copiii dragoste şi ferm părinţii prieteni cu ei.

Izoslava, 29 de ani: Am fost real mama lui o fiica. Ea a fost foarte ataşat de părinţii lor. Sincer, au vorbit de două ori pe mine cu privire la acest subiect. Ei au spus că Nelzya aşa ... Dar am fost confortabil şi convenabil acasă. Nu am fost niciodată în nici un fel incalca, a trăit toate găsit - deplină libertate. Pur şi simplu paradis! Patru ani în urmă m-am casatorit ... a căzut în dragoste cu un tip cu care el a jucat într-un teatru de amatori. El mi-a plăcut! Sa dovedit că el ... prea mult ca părinţii lor. Şi a fost pentru mine o pedeapsă reală. În cel mai rău moment posibil, sotul poate spune: "În conformitate cu mama mea ratat! Am de gând să o viziteze. " Sau Papa trimis. Are două surori. El îi iubeşte. Suntem încântaţi să comunice cu ei. Stii, ei au dragoste de familie solide, unde am nici un loc. Eu stau de multe ori o noapte, şi care îndeplinesc toate, organiza mese de familie, etc Avem un soţ, fără copii, şi mă bucur chiar de ea.

Marina S., 56, organizator de festivităţi: Am două fiice. Stricate, răsfăţ şi voi alinta! Patru nepoţi să crească. Acestea sunt, de asemenea, pentru animale de companie! Numai părinţii şi copiii pot iubi cu adevarat. Nimeni. fetele mele iubesc sotii lor, dar ei încă nu înţeleg pe deplin exclusivitate lor. Eu respect zyatev lor, dar ele sunt doar în inima mea, atâta timp cât au trăit cu fetele mele. Cred că acest lucru este normal. fetele mele sunt reale "mama fiica lui. Şi sunt mândru! Ei ştiu că au o protectie excelenta in toate cazurile, fără excepţie. Ele sunt pentru mine întotdeauna dreptate.

Maria, 35, contabil-şef: Am crescut într-un orfelinat. Eu nu va spun cum ... pot sa spun doar un singur lucru: răsfăţaţi-vă copiii lor, dacă le au! De fapt, am fost fericit numai atunci când sa căsătorit. Sotul meu pacientul meu a supravieţuit nedolyublennoy femei isterice. Familia lui a devenit propriul meu. Deci, Far Cry de sensibilitate, atunci când am văzut cât de pasionat de mama mea în drept copii. Am vrut să fie atât de iubit în copilărie, dar nu a existat nici unul. Îmi amintesc doar Anfisa babysitter Stepanovna mari de grăsime, care mi-a dat o papusa de ziua mea. Eu sunt din cauza acestei papusa o luptă într-o săptămână şi am fost pedepsit.

Acum, am rude care mă iubesc. Şi eu, în schimb, dragostea ei. Am o fiica cu sotul ei creste Svetochka, ea a fost 8 ani. Ea canta si danseaza, si invata sa "excelent". Sunt disperat de companie ei, refuza nimic.

Natalia, designer, 39 ani: I - la fel ca tatăl lui fiica mea. Tatăl meu a iubit întotdeauna pe mine şi răsfăţat. Dar nu în sensul de indulgenţă inactiv, dar cu adevărat, sincer. Întotdeauna mi-a dorit bine şi fericiţi. Nu mai este şapte, dar eu încă mai simt sprijinul energic. Când m-am căsătorit, tatăl meu a spus soţul meu "secret": "Găseşte cheia la ea, atunci ea va fi fericit cu tine, şi tu cu ea." După şaptesprezece ani de căsătorie soţul meu şi M-am despărţit. La despărţire, un om cu regret şi de tristeţe am spus: "Şi eu nu sunt capabil de a ridica cheie ..." La început am considerat eu un câştigător. Acum mă gândesc diferit. Poate, noi, femeile, lipirea la "uşile" tot felul de încuietori şi buloane pentru oamenii noştri au fost preferate de rupere pe cont propriu ", arcuri şi săgeţi." Şi apoi zloradstvuem întâi şi apoi se plânge care nu au inteligenţă şi spirit nativ toate acestea deschise. Şi în cele din urmă lăsat în pace, pentru încuietori lui. Este corect? Toată lumea a răspuns lor.

Svetlana, 25 ani, tinerii de specialitate: Suntem cu adevărat mama prietena lui. Ea este de 43 ani. Avem cu el este chiar secretele femeilor lor. Dar într-o zi, o persoană mi-a spus: "În lumina există o lege nerostit. La copii, există lucruri care nu sunt părinţii trebuie să ştie. Şi părinţii au lucruri care nu trebuie să ştie copiii. " Pornind de la acest principiu, suntem de constructii cu mama ei relaţia lor. De altfel, confortabil si foarte convenabil pentru ambele.

Lydia Petrovna, un pensionar: Pentru mine, copiii mei vor fi mereu tineri. Fiicele a avut 40 de ani, si fiul sau - 45. Dar asta nu înseamnă că acestea sunt complet independente de oţel. În cazul în care sfat le poate ajuta, în cazul în care banii. În cazul în care acestea sunt fără mine? Este copiii mei.

Pauline, în vârstă de 36, asistent manager: Fiica mea a venit recent la capital înobligaţiuni, ceea ce a visat. Sunt foarte fericit şi pentru ea şi pentru el însuşi. Îmi pare rău, desigur, pentru a permite o tânără atât de departe de acasă şi în deplasare. Dar eu respect alegerea fiicei sale. Şi nu au fost atât de trist, permiţându-fiica ei cu o inimă de lumină.

Margarita, 30 ani, şi profesor: am un prieten, si ea este foarte dependent de mama sa. singură etapă nu pot fără permisiunea acestuia. Şi trebuie să spun, ea nu a fost de 15 ani - 30 deja. Acesta nu este încă căsătorit. Şi chiar un tanar nr. Deci, cine este? Маменькина дочка!

Andrei Petrovich, inginer proiectant, în 1953: De câte ori au fost martori la statia de autobuz noastră pentru o pereche ciudat - o mama si fiica. Maica ani patruzeci probabil, dar se uită la toate cele 50. O fiica de aproximativ 17. Imbracata, sincer, ciudat. Fata, cine este foarte tinere, femei cincizeci de îmbrăcăminte. Şi ea întotdeauna un fel de trist, aş spune chiar, nefericit. Am inima pare rău pentru ea. Du-te vedea fiica ei nu trăiesc viaţa lor.

Marina, Imunologul medic, 1932: Şi eu cred că copiii de sex masculin sau feminin, ar trebui să fie sub tutela părinţilor lor, doar la maturitate. Asta este, mamă a tată, a dat este necesar, a pus bazele unei filosofii de viaţă şi să pui din cuib. Si apoi ei înşişi. Apoi, numai mamă de sprijin. Fie sub formă de finanţare sau sfaturi ... Mai presus de toate, non-intruziv.

Galina Petrovna, 52, stilistul: Am citit articolul dumneavoastră anterioare despre copii rasfatati. Vreau să spun, am ridicat fiul ei singur. Şi contrar credintei populare, nu cred că mamele singure cresc copiii răsfăţaţi. Ei bine, se confirmă tot meu împrejurimile. Fiul - un tip independent. Dar fiica, mai degrabă, fiica mea. Consultă frecvent împreună cu mine, ascult opinia mea.

Egor, 25, un programator: trei ani în urmă, am cunoscut o fata. Aceasta este ceva ... Ea nu a putut piciorul fără permisiune şi sfaturi pentru părinţi. A fost greu pentru a construi o relaţie cu ea. Pe această bază, am avut adesea conflicte, ceea ce a dus la ceea ce ne-am despărţit. Sunt căsătorit şi am o fetita minunata creste. Şi că fata nu era căsătorit.

, 24, consultant produse cosmetice Anastasia: Despre mine pot să spun că am - mama mea fiica lui. Acum, am înţeles că fiica mamei este foarte dificilă. Ele necesită întotdeauna sprijin psihologic. De exemplu, nu ştiu cum să se confruntă cu probleme si necazuri. Am nevoie de cineva care a sugerat dreptul de decizie, având grijă de mine. Aşa cum a fost în copilărie. Probabil greşit, când părinţii nu da drumul până când copilul trecut, nu-i dau o viaţă proprie, aşa cum era cu mine. overprotection constant de partea mamei, pe care continuă şi astăzi, mă împiedică de a construi relaţii cu tinerii. "Eu sunt prietenul tău numai" - a spus mama mea. Acum, eu locuiesc separat, dar acest lucru nu crească în mod semnificativ distanţa pe care am încercat să le păstraţi. Sfatul meu pentru parinti - nu Perelyub copiii lor, sau, altfel consecinţele vor desface toată viaţa şi dumneavoastră şi pentru copii.

Victoria, 29 ani: Parintii sai au divortat cand aveam sase ani, dar m-am simtit intotdeauna un sprijin puternic şi dragoste de Papa. Condiţii de viaţă din Volgograd, cu o alta familie, el întotdeauna mi-a trimis cadouri, deseori numit, şi am ... strigă atunci când a auzit vocea la telefon. El nu-i plăcea acest lucru. Şi mi-e dor atât de el. Tatal meu mi-a învăţat cel mai important în viata - nu pentru a renunţa în niciun caz şi privi lumea prin prisma umorului. Asta chiar a fost - un joker, un joker, sufletul companiei. A fost ... Pentru că a fost 11 ani de cand a fost aici, dar trăieşte memoria lui în inima mea. Este pentru mine - un om perfect. Da, fiica tatălui şi sunt mândru de asta! Dar astăzi el ar fi mândru de mine, victoriile mele mici şi mari.

Chiril, 34, lucrează în sfera de turism: mamei şi tatălui fiica lui ... Nu stiu eu nu sunt îndeplinite. Prietenii mei toate independent şi auto-suficiente persoane şi au fost mult timp în funcţie de părinţii opiniilor lor şi deciziile. În această lume, fiecare om pentru el însuşi, şi tutela excesivă, în opinia mea, prea dăunătoare "de supravieţuire." Poate că, la anumite perioade de viaţă cu toţii mamei băieţi şi fiica lui tăticu ', dar pentru o lungă şedere în acest rol pe care nu pot. Uite, în America, 18 ani copilul pârâitoare - şi coada lui vărsat, mă refer la casa părintească. Şi pe bună dreptate. Să înveţe să-mi trăiesc viaţa cu toate erorile, dificultăţi şi studiile.

Alina, 21, un student NGMU: Suntem foarte de încredere cu mama si calda relatie, dar nu îmi place mai mult decât tatăl ei şi să încerce să arate ca el. Eu şi tehnologie în repararea de origine pot, şi ciocanul un cui, şi bărbaţi multe alte posedă abilităţile. Şi mândră că tata fiica lui. Dar sora mea este mama mai mult - un modest, blând grijuliu,. Real casnic. Şi casa mea inconfortabil, dar eu nu sunt acolo şi practic: am studia, lucra, relaxează-te cu prietenii. Sora mea sunt atât de diferite. Nu ştiu de ce depinde: că unul mamei, iar celălalt - tatălui meu.

Julia, de 20 de ani, student: Unul dintre prietenul meu vosprinimaet mama lui ca un rival. Un tata pentru ea - lumină în fereastră. Pe această bază, există conflicte în familie, în care tatăl ia partea fiicei sale. Eu încerc să explic că acesta se comportă corect, dar în cazul în care nu există. Chiar şi cu tinerii relatie termen lung ea nu avea, trimite-le să demisioneze, pentru că nimeni nu ca tatăl tău.

Marina, 29 ani vechi, bibliotecar: sunt eu, mai degrabă, mama fiica mea. Tatăl meu a petrecut putin timp la creşterea noastră, şi de încredere relatie care le avem cu el nu a mers. Eu azi nu au suficient de dragostea lui. Şi cu mama avem relaţii foarte cald. Am nevoie de el până acum. În timp ce eu înţeleg că nu mai trebuie să depindă de mama şi să încerce să facă acest lucru.

Denis, 30, un administrator: Sora mea este o trage "- nici mama şi nici tatăl lui. Ea - ultimul copil în familie, şi, în teorie, ea a luat dragostea mai mult, grijă şi atenţie din partea părinţilor. Cu toate acestea, ea a crescut până nu rasfatata, dar foarte puternică şi independentă. autoritatea parentală pentru ea, ca atare, nu există. Asistenta nu cere avizul mama / tata şi nu aşa cum crede de cuviinţă. La 18 ani, a mers la sud cu o prietena, si parintii simplu spus: "Am de gând." În ceea ce priveşte familia, în funcţie de a spune: trebuie să fim capabili în a-şi schimba locuinţa timp de la cuib părinteşti. Nu este mama sau tata, şi el însuşi.

Svetlana, 28 ani, un profesor: fostul coleg de clasa mea - tipic mama fiica. Părinte grijuliu controlate de ei la fiecare mutare, a cerut un raport zilnic, literalmente "strălucit" tuturor fanilor ei. Lucrurile s-au agresat chiar de nesupunere ... Pe de o parte, mama poate înţelege: o fiica singur, fără un tată, toate investit în el, dar acum a cere o returnare. O fiica a crescut asuprit, infantil şi egoist. La om, că nu înţelege: prieteni cu toţi, fără discriminare. Cu bărbaţi - acelaşi cântec. Acum cativa ani ea a căsătorit - nunta mama eleganta organizate. Cu toate acestea, nu ştiu cum să-l trăiesc acum, pe inel gard. Vreau doar să spun: influenta mamei mele şi autoritarism s-ar conduce pana la nici un bine. un preţ prea mare de a plăti pentru contul respectiv.


Rezumat


"Am să provină toate din copilărie, şi în fiecare dintre noi trăieşte într-o bătrâneţe un copil care are nevoie de mama sa şi dragostea tatălui - iubirea necondiţionată şi nelimitate. Este, desigur, misto ... În cazul în care chiar nu doare de a trăi ...

Fiica tatalui
În relaţiile cu tatăl fetei învaţă să fie o femeie încearcă pe o esenta feminina. modelul tatalui comportamentul afectează relaţiile ulterioare cu bărbaţii. În cazul în care tatăl pentru fiica lui este un ideal, atunci toate potenţiali parteneri, acesta va fi considerat numai în comparaţie cu acesta. Aspect, trăsături de personalitate - toate vor avea o valoare. Cei care au această comparaţie nu are loc trece automat de la descărcarea de gestiune a acestor în categoria celei dintâi. O fiică, la rândul lor, riscurile nu construim relaţii de familie, UEşi scutul lui tăticu 'ideal de tot ceea ce ei.

Mamei Fiica
Mamei mamei fiica absoarbe trasaturi de caracter, atitudini, opinii cu privire la viaţă. Acesta este feminin, moale si vulnerabil. Şi mai puţin adaptată la viaţa în virtutea moliciune naturale şi elastic. Cu toate acestea, de mult depinde de personalitate a mamei. Dacă părintele este agresiv si prefera sa domine in relatiile cu oamenii, fiica ei este de natură să copiaţi că modelul autoritar de comportament. Sau, dimpotrivă, va fi frică de contact cu sexul opus. În orice caz, climatice şi relaţiile în familie, ulterior, a jucat un rol crucial în viitorul copilului. Şi părinţii acest lucru nu ar trebui să fie uitată.

Elaborat de către Vasilisa Vaschenko
Natalia Kulida, Miroshnichenko Victoria
http://www.l-navigator.ru