Teracota război

/ Vizionări: 12274

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

În primăvara anului 1794 în apropierea oraşului Xi'an din nord a provinciei Shensi săpat o fântână ţărani, a venit la fragmente de lut ars cifre de soldaţi în treapta de combatere a completa. Găsi atras atenţia de arheologi, şi, în curând, au fost desfăşurate la scară mare de lucru. Arheologii au descoperit cifrele de teracota de războinici înarmaţi cu arcuri, arbalete, halebardelor şi săbii. Există, de asemenea, au fost găsite carul cu patru cai. Înainte de cercetători a aparut armata de teracotă a împăratului Qin Shi Huang, "protejat" de către mormântul lui.

Toate arcasi, cavalerie şi infanterie se întoarse spre est - este acolo, că regatul, a învins mare împărat. Statui de razboinici întâlnit în creştere deplină şi sunt opere de artă adevărată. Ei au fost făcute de mână. Fiecare statuie are propriile sale caracteristici unice şi chiar şi expresia facială. Statuile au fost acoperite cu un strat special, pe care să se aplice vopsea. Oamenii de ştiinţă sugerează că portrete ale soldaţilor reale.

În 1987, complexul mormântul lui Qin Shi Huang a fost inclus în Registrul Mondial UNESCO a valorilor culturale.

Терракотовые войны

Legendarul împăratul Qin Shi Huang (259 - 210 de ani.. E. î.Hr.) a fost renumit pentru a fi subjugat toate împărăţiile a Chinei antice, stabilind în 221 î.Hr. prima dată în istoria imperiale chineze, şi a dispus pentru a construi Marele Zid.

Armata de teracota este doar o parte probabil dintr-un complex de înmormântare grandioasă. Probabil că în cariera sa a fost opt mii de piese despre războinici şi cai. Până în prezent, arheologii au învăţat de la pământ aproximativ două mii de bucăţi. Investigarea monument continuă.

Терракотовые войны

Терракотовые войны

Терракотовые войны

Терракотовые войны

Терракотовые войны

Терракотовые войны

Терракотовые войны

Терракотовые войны

Терракотовые войны

Терракотовые войны

Sursă