Terapia cu ţânţari în tradiţie slavă

/ Vizionări: 5040

Terapia cu ţânţari în tradiţie slavă

 

Terapia cu ţânţari în tradiţie slavăDin cele mai vechi timpuri strămoşii noştri au ştiut că ţânţarii simpli, tratează oamenii de maladii grave cu acupunctură.

Cel mai eficient și natural repellent împotriva țânțarilor
Cel mai eficient și natural repellent împotriva țânțarilor

Este cunoscută puterea de vindecare a muşcăturii de lipitori şi albine. Saliva ajută la îmbunătăţirea sângelui, resoarbă cheaguri de sânge, tratează de microbi. Acest lucru duce la multe efecte terapeutice, variind de la ginecologie până la încercări de tratament oncologic şi SIDA. Albina acţionează ca o seringă zburătoare cu un medicament. Veninul de albine reduce inflamaţia şi omoară microbii toxici, tonifiază sistemul nervos şi stabilizează cel cardiovascular.

Cu ce sunt benefici ţânţarii? Ei nu au nici venin, nici anestezie la muşcătură, doar un ţipet îngrozitor. Şi totuşi. Nu este un secret faptul că pe unii ţânţarii muscă mai mult, în timp ce altora parcă nu le acordă nici o atenţie. Ţânţarul este un acupuncturist natural care atacă ganglionii limfatici cu infecţie.

După cum ştiţi, pe suprafaţa corpului sunt punctele de acupunctură. Acţionând asupra unor puncte specifice cu un flux de energie slab sau acupunctură, medicul urmăreşte recuperarea organului intern corespunzător acestui punct.

8 arome mortale pentru ţânţari
8 arome mortale pentru ţânţari

Noul tratament constă în faptul că persoanele afectate de înţepături de ţânţar, zgârie muşcături  şi prin urmare vindecă organul în cauză. În plus, ţânţarii acţionează ca buni diagnosticieni. În punctele de acupunctură, care corespund organelor bolnave, se acumulează mai multă căldură, acestea şi sunt locuri, care preferă ţânţarii, concentrându-se asupra radiaţiei termice.

Ţânţarul, bâzâind dezgustător, care numai cu aspectul său poate provoca o mâncărime nervoasă, totuşi, poate fi foarte util în tratamentul maladiilor cardiace.

Această concluzie a fost făcută de oamenii de ştiinţă australieni din Sydney, studiind posibilitatea utilizării unei substanţe conţinute în saliva de ţânţar pentru a lărgi vase de sânge şi pentru a preveni formarea cheagurilor de sânge. Şi, fără nici un fel de efecte secundare, inerente medicamentelor cunoscute înainte.

iPhone împotriva ţânţarilor
iPhone împotriva ţânţarilor

Într-un  laborator de biologie moleculară de la Universitatea Tehnologică din Sydney oamenii de ştiinţă au descoperit ca saliva de ţânţari înlocuieşte, de fapt, aspirina, care este utilizată pentru a trata maladii cardiovasculare. Şi dacă aspirina, folosită pe termen lung, nu este inofensivă pentru sănătate, atunci ţânţarii pot oferi o alternativă.

Un ţânţar, care caută un loc pentru a înţepa, nu va muşca oriunde. El mult timp şi forte scrupulos caută  locul pentru a introduce acul său. Şi care sunt parametrii ce determină acest loc potrivit? Ţânţarii găsesc victima după mirosul şi caută un loc care miroase cel mai mult. Iar mai intens de toate miroase punctul bolnav sensibil – acolo se produce o concentraţie de sânge. Noi mirosim cu ce este plin sângele nostru – acesta transportă totul în organism, este un transport universal. După o şedere îndelungată într-o anumită zonă, începem a observa că ţânţarii ne muscă mai puţin. Consumând alimente, produse în această localitate, noi ne îmbibăm cu compoziţia ei chimică, ne unim cu fundalul şi devenim invizibili pentru ţânţari, cu excepţia cazului dacă, nu avem tulburări persistente mentale şi fizice. Ţânţarii protejează teritoriul lor de la invadarea străinilor, iar omului, care este pasionat de alimente exotice şi nutriţie proastă, ţânţarii indică bubele înainte ca el le va simţi.

Ţânţarii nu mai muşcă, o persoana, tratată cu un curs de terapie cu ţânţari, pentru ea pur şi simplu se recuperează. Ţânţarii curăţă porii pielii, îmbunătăţind circulaţia sângelui în acele părţi ale corpului care sunt subnutrite din cauza spasmelor sau fixării muşchilor. în  medicina chineză - ţânţarii curăţă cele mai subtile canale energetice. Şi dacă noi am recunoscut importanţa practicilor medicale chineze şi am introdus în clinici posturi de acupuncturişti, este necesar să recunoaştem profesionalismul ţânţarilor, care ştiu locul în care vor introduce acul.

 

 

Sursa: pandoraopen.ru cu link pe newspark.net.ua