Tesla Model S — 100% electric

/ Vizionări: 5526

Tesla Model S - 100% electric

 

Tesla Model S - 100% electric

Tesla Motors distruge ideea stereotipică despre automobile electrice, ca o îmbinare de compromisuri nu foarte plăcute: sistemul de propulsie lent, timpul îndelungat de încărcare a bateriei. Şi intră în concurenţă directă cu maşinile clasice. Foarte bine pentru o companie, fondată în anul 2003.

Maşinile Tesla sunt prezentate de două modele Roadster şi seria S, care la ziua de azi provoacă cel mai mare interes. Aceasta nu este doar o maşină modernă, capabilă să concureze cu vehicule cu o propulsie clasică, este o  maşină remarcabilă după performanţele sale electrice.

 

Tesla Model S - 100% electric

În funcţie de completare, maşina poate merge fără reîncărcare 230-480 km. Acceleraţia până la 100 km / h în 5,6 secunde Maşina se încarcă de la priza de 200 de volţi în  4 ore. Înlocuirea bateriei în cazul necesităţii de reîncărcare rapidă durează 4 minute. În plus, există un regim de reîncărcare rapid în 45 de minute.

 

Tesla Model S - 100% electric

Tesla S este o maşină foarte spaţioasă - 5 locuri pentru pasageri + 2 scaune pliante suplimentare. Având în vedere că maşina este la 100% electrică, aceasta are chiar un loc pentru al doilea compartiment de bagaje sub capotă.

Producătorul susţine că acest sedan electric, care costă $49.900 va fi capabil să concureze cu maşini pe benzină la $35.000 datorită economisirii banilor pe benzină. Acest lucru face procurarea modelului S o achiziţie profitabilă, în special, pentru regiunile, în care energia electrică este taxată în mod diferit noaptea şi ziua.

 

 

Sursa cu link pe Tesla Motors