Tesla Roadster: 501 km fără reîncărcare

/ Vizionări: 6532

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Sporturi modelul Tesla Roadster stabilit un nou record pentru vehiculele electrice, în gama de excursii la o singură încărcare: 501 km. Acest eveniment a avut loc marţi în cursa Global Green Challenge. Trebuie să spun că Tesla Roadster puţin o dată la 114 km blocat recordul anterior de 387 km, cu sediul în aprilie a aceluiaşi "roadster.

Imaginea în maşină este sigilat slot de încărcare înainte de cursă.

Tesla Roadster


Cinci sute mile - aproximativ la fel de mult ca să poată lua orice masina pe benzina pe un singur realimentare. Asta este, pentru acest indicator electrice, putem spune echivalat cu strămoşii benzină.

Cu toate acestea, această realizare, mai degrabă teoretice decât practice. Faptul că bate record a fost ales buna deşertul australian absolut fără dealuri, se transformă, lumini de trafic şi de trafic.

Tesla Roadster


De-a lungul tot drumul "Roadster" viteza fixată la 55 km / h ca cele mai eficiente energetic, astfel încât să acopere întreaga distanţă într-o maşină sport a durat mai mult de nouă ore. Într-un trafic urban normal electrice, bineinteles ca nu, se va deplasa această distanţă. Chiar şi în conformitate cu specificaţiile oficiale a avut distanţa maximă este de numai 392 km.

Un fel sau altul, dar înregistrarea este înregistrată. Onoarea de a face conducătorilor auto în această realizare istorică a personalului australian furnizorul de servicii Internet Intern Simon Hackett (Simon Hackett) şi Prelgauskasu Emily (Emilis Prelgauskas). Progresele înregistrate în cursa au acoperit în blog-ul său.

Tesla Roadster


În momentul de faţă, lumea merge la aproximativ 900 masini Tesla Roadster, asamblate manual. Producţia de masă va începe în următorii doi ani.

habrahabr.ru