Three Stacks – hotel eco în formă de stoguri de fân (+Foto)

эко отель

 

Tânărul designer din Lvov - Leo Davidyuk a dezvoltat un proiect de hotel ecologic "Trei stoguri de fân." Conform proiectului conceput, în construcția sa se vor  folosi doar materiale naturale locale: lemn, paie, lut și stuf. Clădirile seamănă cu stoguri de fân și stupi în același timp, dar designul peisagistic al său include ornamentele de broderie a regiunii Volyn din Ucraina.

эко отель

La construcția și echiparea complexul hotelier se planifică implementarea de sisteme de colectare a apei de ploaie și a surselor alternative de energie.

эко отель

Două clădiri cu 4 etaje sunt alocate pentru camere de hotel, iar în a treia se află restaurantul.

эко отель

În 2012, proiectul a câștigat un concurs de design Ukrainian Design: The Very Best Of în categoria "Design de mediu", însă încă nu a reușit să devină o realitate. În orice caz, totul începe cu proiecte și cu cât mai multe dintre acestea vor fi dezvoltate cu grijă față de mediu înconjurător, cu atât mai repede se vor realiza în viața.

эко отель

 

 

Sursa: rodovid.me


Dacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale, fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.