Timpul … Moare? 24 de ore se scurg în 16!

/ Vizionări: 3600

Время… умирает? 24 часа проходят за 16! 

 

Timpul … Moare? 24 de ore se scurg în 16!
Timpul … Moare? 24 de ore se scurg în 16!

Teorie incredibilă lansată de specialiști. Aceștia susțin că timpul nu mai are aceeași durată ca acum 34 de ani de exemplu. Ba mai mult, oamenii de știință mai susțin că acesta va ajunge la un ”punct zero”, și că procesul va determina o comprimare a orelor, astfel încît o zi de 24 de ore va ajunge să măsoare 16.

 

Cercetătorii pun această comprimare pe seama oscilației Schumann sau rezonanța Schumann (cunoscută drept ”pulsul Planetei”). Conform specialiștilor, pînă în anul 1978, acest "puls al planetei" s-a menţinut constant, aşa cum a fost şi în ultimii 10.000 de ani.

Se pare ”pulsul Planetei” s-a menținut la 7,8 cicluri timp de mii de ani, însă a început să crească din 1980, în prezent ajungînd la 12 cicluri. Oscilația se oprește, susține site-ul camino.com, la 13 cicluri. Așadar, în prezent timpul a ajuns să măsoare 16 ore efective și tinde să se scurgă cu repeziciune spre punctul zero. Acela este momentul în care planul Sistemului Solar, se va suprapune planului Galaxiei, după cum susțin cei care au interpretat calendarul mayaş.

 

 

Sursa: moldovenii.md